• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

miloku no podobno tak jest z tym przygotowaniem... a mnie siostra umoralniala calkiem niedawno ze 6 tyg przed terminem nie powinno sie juz seksic!!!! bo mozna przyspieszyc...ja nie mialam tygodnia postu i nadal chodze w dwupaku...to wszystko kwestia indywidualna jak widac...
mysza no mam przerozniste charakterki, ale ja to uwielbiam, uwielbiam pracowac z psami, korygowac ich zachowanie, uczyc nowych rzeczy..mam fioła na tym punkcie...w ciąży musiałam przystopowac z pomoca innym i zajełam sie tylko swoimi...wiec nudno jest bo one takie grzeczne ...;-) co do twoich psiaków to jako labki nie powinny miec problemów z zaakceptowaniem dziecka, tylko uważaj na ich zywiołową radośc na widok dziecka hihihi moja labka przy dzieciach jest delikatna, stonowana, uczuciowa...

reklama
Dziewczynki jutro już idę do szpitala... termin cc najprawdopodobniej 15 stycznia! ale jakby był wcześniej to na pewno Was poinformuję !
Pozdrawiam i wracam już z mała!!:-)

Kasia, to trzymam kciuki i mam nadzieję, że juz tylko z dzidziusiami wrócimy do domku :-)
a czemu tyle dni przed planowaną cesarką każą Ci iść do szpitala?

Kasiu powodzenia!
BlackWizard jak miło jest spotkać kogoś z podobnym fiołem:-) jeśli chodzi o psy zaprzegowe to nie miałam przyjemności poznać tych psów za bardzo...raz tylko jednego hasiaka ustawiałam do pionu bo rządził całą rodzinką, ale wspominam to bardzo miło, to fajne psy o ile potrafimy zasłużyc sobie na ich szacunek;-) szkoda że mieszkasz tak daleko wybrałybysmy sie na wspólny spacerek ze stadkiem i wózkami:-)

Witam dziewczyny. My juz w domu. Pewnie nie dam rady nadrobić zaleglosci, zaraz chce sie zorientowac kto juz jest "po" :-D Jak dojde do siebie, to opisze porod itd. Na razie nie mam na to ani sily, ani weny. Maly jest super, tego, co sie do takiego malenstwa czuje nie da sie opisac slowami ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc Celinko :-):-):-)
nie moge sie doczekac zeby poczuc to o czym piszesz na widok malenstwa...az sie łezka w oku zakręciła:-)
pozdrawiam serdecznie i czekamy na info o tym jak było;-) w miare mozliwosciczasowych i slowych oczywiscie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry