EmilkaT
styczeń 2009...
miloku no podobno tak jest z tym przygotowaniem... a mnie siostra umoralniala calkiem niedawno ze 6 tyg przed terminem nie powinno sie juz seksic!!!! bo mozna przyspieszyc...ja nie mialam tygodnia postu i nadal chodze w dwupaku...to wszystko kwestia indywidualna jak widac...
mysza no mam przerozniste charakterki, ale ja to uwielbiam, uwielbiam pracowac z psami, korygowac ich zachowanie, uczyc nowych rzeczy..mam fioła na tym punkcie...w ciąży musiałam przystopowac z pomoca innym i zajełam sie tylko swoimi...wiec nudno jest bo one takie grzeczne ...;-) co do twoich psiaków to jako labki nie powinny miec problemów z zaakceptowaniem dziecka, tylko uważaj na ich zywiołową radośc na widok dziecka hihihi moja labka przy dzieciach jest delikatna, stonowana, uczuciowa...
mysza no mam przerozniste charakterki, ale ja to uwielbiam, uwielbiam pracowac z psami, korygowac ich zachowanie, uczyc nowych rzeczy..mam fioła na tym punkcie...w ciąży musiałam przystopowac z pomoca innym i zajełam sie tylko swoimi...wiec nudno jest bo one takie grzeczne ...;-) co do twoich psiaków to jako labki nie powinny miec problemów z zaakceptowaniem dziecka, tylko uważaj na ich zywiołową radośc na widok dziecka hihihi moja labka przy dzieciach jest delikatna, stonowana, uczuciowa...
Ja prowadzę hodowlę psów zaprzęgowych
Jak dojde do siebie, to opisze porod itd. Na razie nie mam na to ani sily, ani weny. Maly jest super, tego, co sie do takiego malenstwa czuje nie da sie opisac slowami ;-)