reklama

Styczeń 2009

Dla mnie noce tez są koszmarne wszyscy śpią a ja Markuję i myślę i na odwrót, chcę mieć to już za sobą. Acha a jeżeli już zasnę to takie głupoty mi się śnią jak na przykład ze byłam w Holandii. Choć nigdy tam nie byłam , albo jakieś tunele z pociągami w których jeżdżą Zombi. bzdury na resorach,

reklama
porannie się witam
icon_calus.gif

biedactwa z bezsennością - współczuję Wam z całego serca.
ja to śpię jakbym w ciąży nie była .......... 8-9 godzinek
icon_redface.gif

wstałam dzisiaj po 9-ej i właśnie siedzę przy porannej kawusi.
w nocy ani raz nie wstawałam do kibelka nawet
icon_glupek.gif

ja sie zdrzemnełam nad ranem...teraz wstałam bo juz spac nie moge tam mi drętwieją kończyny na leżąco...i jak ja mam być przygotowana= wyspana/wypoczeta do porodu?
zaraz sie ogarne i zabieram sie za porządki, spacer z psami, cały dzień nie zamierzam się oszczedzać...wieczorem zgwałce męza...jak to nic nie pomoże to ja sie już poddaje i szykuje psychicznie na wywoływanie 29stycznia...

aga- tylko pozazdrościć spanka
Ja w nocy zgaga, siusiu ok10 razy, dziecku pić, syropek na gorączkę , piękna noc.
Zaraz jadę do lekarza, ale nie rodzić tylko do rodzinnego bo starszak chory, to lepiej maluch niech poczeka , aż bakterię z domu wygonimy.

j ja sie już poddaje i szykuje psychicznie na wywoływanie 29stycznia...

Emilko - trochę dziwne masz nastawienie z tym 29 stycznia.
przecież masz jeszcze tydzień do terminu.