• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Ja troszke musze nadrobic na tym forum, ale to tak jest przy moim maleństwie;-) Ostatnio malo co spie bo moj synek jak nietoperz, w nocy grasuje(mama z tata spac nie moga) a dzien caly przespi:tak:
Jeszcze 3 dni temu mialam zapalenie piersi, temp. 39, straszny bol w piersiach i na dodatek trzeba bylo odciagac pokarm...bolalo bardzo:szok:...
pomalutku nadrobisz , teraz odpoczywaj jak nnajwiecej skoro masz malego nietoperka w domu:-)
wspolczuje zapalenia:-(

Jadę na wizytę do lekarza. Ciekawe co tam u mnie?:confused: Ciekawe jak z moją szyjką:confused:
Dopakowałam torby, mam dwie. Jedną dla siebie, drugą dla dzidzi. I naszykowałam już kosmetyczkę, stoi na pralce, tylko wrzucić do torby.
Jestem gotowa!
Psychicznie chyba juz też.....niewiem tylko czy fizycznie:confused::-)

BlackWizard - moja znajoma ma tollera z Virgo Vestalis , i naprawdę jest zadowolona jest zdrowy i do tego wystawowo naprawdę ma fajne osiągnięcia , ja jeśli chodzi o hodowle tollerów to jeszcze znam Pod Jabłonią , z tamtąd mam swojego psa pani hoduje labki i tollery .

Princess- trzymam kciuki :) Powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry