• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
dziewczyny czy ktora moglaby mi powiedziec coz odnosnie analizy moczu? maz odebral moje wyniki i mam tutaj napisane "bardzo liczne pasma śluzu" norma jest do 40tu a ja mam 106!!!
co to moze oznaczac wie ktoras? ja ide z tymi wynikami na wizyte dopiero w czwartek...

EmilkaT - To może nic nie znaczyć - nie denerwuj się :tak:- ja też tak miałam (śluz i bakterie) i lekarz powiedział żeby przed oddaniem próbki moczu dokładnie się podmyć i dopiero potem sikać :-D (nawet rano) bo może być tak, że jak się kąpiesz wieczorem a rano oddajesz próbkę to wydzielina z pochwy przedostaje się do próbki... U mnie podziałało ;-)
Tak więc spokojnie... :-):tak:
9hwVp1.png

Jestem po wizycie, dziecko bardzo niziutko, ale szyjka jeszcze ma z 1 cm. Lekarz mi powiedział, że jeszcze z tydzień. A jak to będzie to zobaczymy. Zwolnienie mam do 26 a termin na 22 wg mnie, bo wg. niego to już 25, ale z USG 22 i tego sie trzymam:-)
Princess- trzymaj się:szok:

no ja jestem ciekawa jak tam moja szyjka...okaze sie w czwartek...
a moj maz wrocil, zjadl i zasnal..to tyle go widzialam i mialam z niego pozytku hihihi
co do wynikow to dziwne te pasma sluzu bo wszystko pozostale mam w normie...zobaczymy co lekarka powie w czwartek na to...moze mi cos jeszcze kaze łykać...bralam w 7mym miesiacu urosept bo mialam za duzo leukocytow...

Princess trzymam kciuki :-)

to widzę że oprócz mnie i melulu jest jeszcze ktoś kto nosi w sobie wielkoluda :szok:

A ja wróciłam z USG. Mała waży około 4400. :eek::eek::eek:
Ustawiona jest już główką bardzo niziutko, więc to dobry znak :-)

No to nieźle, mnie wyszło pomiędzy 4 a 4,5 kg na ostatnim USG, naszczęście blizej tej pierwszej wartości było :-p. No to współczuję wypierania "maleństw" dziewczyny.

Durna 8 znów dokucza, a rwac nie mogę dopuki wyniki krwi mam nienajlepsze... Muszę iśc i wstawic znowu opatrunek, tylko kurcze nie mam za bardzo jak teraz, bo co, z Tuśkiem pojadę???

reklama
Witam Panie ;-)

Widze, że pełnia jednak działa :-D:-D

ja tez jestem po wizycie i okazuje się, że jestem gotowa, nawet bardzo :baffled: . Lekarz stwierdził, że zacząć to się może nawet "teraz". A mam dzis sporo symptomów zwiastujących, że to już niedługo : kibelek - niedobrze mi, spać się chce, no i te bóle szyjki- czuuje jak mały bije głową, chociaż już prawie nie ma o co bić. ...

A czy wiecie może, co to jest centrowanie się szyjki?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry