• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Hej melduję się po weekendzie:tak: Widzę, że już spora liczba rozpakowanych- ciekawe ile doszło po wczorajszej pełni??
A u mnie spokój i tak myślę, że ostatnia zostanę. Termin na 25 więc może mi nawet zejść do lutego:no: A ja chcę być styczniówką!!!

reklama
Witam, dziewczęta kurcze dziś już 12.01. Termin minął 10.01, a mała nic :(

Te wyliczenia terminów są dobijające. Dziś kolejne KTG i tak pewnie nic nie powiedzą tylko każą czekać... Ciekawe kiedy usg zrobią? Nie wiem czy mała się nie przekręciła? Ile jeszcze??

Kasiu powodzenia!
BlackWizard jak miło jest spotkać kogoś z podobnym fiołem:-) jeśli chodzi o psy zaprzegowe to nie miałam przyjemności poznać tych psów za bardzo...raz tylko jednego hasiaka ustawiałam do pionu bo rządził całą rodzinką, ale wspominam to bardzo miło, to fajne psy o ile potrafimy zasłużyc sobie na ich szacunek;-) szkoda że mieszkasz tak daleko wybrałybysmy sie na wspólny spacerek ze stadkiem i wózkami:-)

Generalnie zaprzęgowce mają to do siebie, że lubią mieć swoje zdanie i często ludzie mają z nimi problemy. A teraz zastanawiamy się nad kupnem tollera z hod. Virgo Vestalis, jeśli kojarzysz :-).

Ja od wczoraj mam super humorek, ale czuję, że malutka zjechała mi w brzuchu o piętro niżej, to chyba dobry znak :-). A na 16 mam wizytę u mojej ginki, więc prawdopodobnie ostatni raz (mam już taką nadzieję) zobaczę małą na monitorze :-). Ciekawa jestem czy coś urosła, bo ostatnio ważyła ok. 4 kg :errr:
Czuję się zupełnie inaczej niż dotąd, ogarnął mnie jakiś taki spokój i chyba w końcu dotarło, że dobre czasy pomału się kończą i lada dzień niunia będzie już z nami. Ciągle nie mogę się nadziwić, jak to szybko zleciało. Ciągle pamiętam pierwsze USG, jak powstrzymywałam łzy, bo się wzruszyłam gdy na monitorku ujrzałam tą małą fasolkę, a teraz niebawem będzie już z nami. :sorry2:

A co do słodkości to ja wczoraj sobie dzień umilałam i wciągnęłam prawie całe ciasto, a mój luby tylko nabijał się, że przez te 9 miesięcy to on chyba więcej przytył niż ja przez te moje zachcianki :-D Ale jak sobie pomyślę, że niedługo czeka mnie wyeliminowanie z diety pewnych produktów to dochodzę do wniosku, że teraz muszę najeść się na zapas hihi :-D

Ja troszke musze nadrobic na tym forum, ale to tak jest przy moim maleństwie;-) Ostatnio malo co spie bo moj synek jak nietoperz, w nocy grasuje(mama z tata spac nie moga) a dzien caly przespi:tak:
Jeszcze 3 dni temu mialam zapalenie piersi, temp. 39, straszny bol w piersiach i na dodatek trzeba bylo odciagac pokarm...bolalo bardzo:szok:...

DZIEŃDOBEREK wpadłam tylko na chwileczke sprawdzić jak sie mają mamuśki na dniach i życzyć szczęśliwego rozwiązania . ja już niemoge doczekać sie czerwca.

No to ja też się melduję :-) U mnie też cisza i dziś wizyta o17.30 u Gina - dam znać :tak: A noc? Straszna....:no: Bóle krzyża, siku..... Nie spałam do 4.00, zasnęłam a rano o 8.00 już nie mogłam spać więc pojechałam do laboratorium na badania, zjadłam śniadanie i... położyłam się spać :-) Obudziłam się przed chwilą.... :zawstydzona/y: No i jak ja mam zasnąć wieczorem jak mi wszytko się poprzestawiało??? :wściekła/y:
Monika8887 ja się strasznie boję zapalenia piersi (straszny ból, miałam przy pierwszym dziecku :no:) - to był efekt nawału? wspomagałaś się laktatorem?

reklama
BlackWizard nie znam osobiscie tej hodowli ale słyszałam o niej (chyba o niej hihihi) sporo dobrego:-)
mi sie marzy jakis śnieżny pies ale na razie nie mam warunków więc sie nawet nie rozglądam żeby sie nie zakochać przypadkiem:-) juz w schronisku widzialam jednego w typie i choruje oj choruje hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry