madzila
Wdrożona(y)
BYŁAM DZIEWCZNY DZIS NA USG. DZIDZIA SIE NIE SPIESZY NA ŚWIAT MA DUŻO WÓD, ŁOZYSKO NIE STARZEJE SIE, WAŻY 3791G.DUZA DZIECZNKA.
ALE JA CHCEM JUZ URODZIĆ!!! . BOJE SIE BO LEKARZ POWIADZIAŁ ZE MAŁA JESTE OBWINIETA PEPOWINKĄ. A U MNIE W RODZINIE W KWIETNIU ZMARŁO DZIECKO BRATOWEJ BO SIE UDUSIŁO PĘPOWINA. BOJE SIE STRASZNIE
.
LEKARZ MÓWI ZE MAM SIE NIE PRZEJMOWAĆ BO 50% DZIECI RODZI SIE OWINIETYCH PĘPOWINKĄ. ALE JAKOŚ MNIE TO N IE USPOKAJA.CHCE JUZ MIEĆ MAŁĄ PRZY SOBIE!!!!!
ALE JA CHCEM JUZ URODZIĆ!!! . BOJE SIE BO LEKARZ POWIADZIAŁ ZE MAŁA JESTE OBWINIETA PEPOWINKĄ. A U MNIE W RODZINIE W KWIETNIU ZMARŁO DZIECKO BRATOWEJ BO SIE UDUSIŁO PĘPOWINA. BOJE SIE STRASZNIE
.LEKARZ MÓWI ZE MAM SIE NIE PRZEJMOWAĆ BO 50% DZIECI RODZI SIE OWINIETYCH PĘPOWINKĄ. ALE JAKOŚ MNIE TO N IE USPOKAJA.CHCE JUZ MIEĆ MAŁĄ PRZY SOBIE!!!!!

NAPRAWDE!!! Ponad 50% dzieci rodzi się owinięte pępowiną i nie bywa to powodem uduszenia - dziecko nie oddycha przecież płucami :-) powodami uduszenia bywają bardzo ciężkie i długie porody podczas których odkleja się łożysko a co za tym idzie i pępowina przestaje spełniać swoją funkcję i martwieje: nie dostarcza dziecku tlenu. Tak więc samo owinięcie to NIC!!! Ciesz się BARDZO że masz dużo wód i młode łożysko bo póki tak jest wszystko będzie dobrze!!!! U mnie łożysko się starzeje i wapnieje i mam stracha o Córcię, że nie chce wychodzić a może u mnie w środku nie jest juz tak bezpiecznie ...

. Lekarz stwierdził, że zacząć to się może nawet "teraz". A mam dzis sporo symptomów zwiastujących, że to już niedługo : kibelek - niedobrze mi, spać się chce, no i te bóle szyjki- czuuje jak mały bije głową, chociaż już prawie nie ma o co bić. ...