ania.falko
Entuzjast(k)a
kochana ty sie tak nie goraczkuj ja jestem przed toba;-)wyjmijcie ze mnie już tą kruszyne![]()
:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana ty sie tak nie goraczkuj ja jestem przed toba;-)wyjmijcie ze mnie już tą kruszyne![]()
:-)hm...wczoraj po wizycie moj lekarz powiedzial tylko:zdajesz sobie sprawe,ze dziecko nie jest male-patrzac duzymi oczami w mojeto widzę że oprócz mnie i melulu jest jeszcze ktoś kto nosi w sobie wielkoluda![]()
i dodajac,ale moze nie trzeba bedzie ciac...hmmm
:-(A młoda sobie spokojnie siedzi w brzuchu i nie chce wyjść!
Bo moja sąsiadka rodziła w niedzielę i podobno jej się przekręcił na bok i musieli robić jej cesarkę.Moja dzisiaj oceniona na 4050g :-)
Ja nie wiem ile młoda waży bo mi gin nie zrobił usg:-( za to skóra na brzuchu mi tak popękała, że szok-mam rozstepy wielkie i swedzące nie mogę sie powstrzymać od drapania,jestem zła , smutna i cały czas ryczę!!!!:-(A młoda sobie spokojnie siedzi w brzuchu i nie chce wyjść!
![]()
ja jak na razie walczę i nie mam rozstępów ale z tego co piszecie to właśnie wkroczyłam w te najgorsze dwa tygodnie :-( troszkę się ich boję pod tym względem ale jeśli rozstępy się pojawią to trudno, jakoś będzie trzeba z nimi żyć. cycki i tak już mam całe w rozstępach i to jakichEch, witam w klubieJak na złość, skóra oczywiście popękała w ostatnich dwóch tygodniach... :-(

nic, trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać
Dziewczyny czy to możliwe żeby dziecko się obróciło w czasie porodu?!Bo moja sąsiadka rodziła w niedzielę i podobno jej się przekręcił na bok i musieli robić jej cesarkę.
A tak wogóle jak wody odejdą to można jeszcze zrobić cesarkę? Kompletenie się na tym nie znam.