EmilkaT
styczeń 2009...
ja wstrzymam sie z tym do jutra...jutro dużo spaceruje z psami, sprzatam, piore, męża gwałce...:-)Ja się biorę za mycie podłóga u mnie w domu jest co myć ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wstrzymam sie z tym do jutra...jutro dużo spaceruje z psami, sprzatam, piore, męża gwałce...:-)Ja się biorę za mycie podłóga u mnie w domu jest co myć ;-)
Ja od paru dni próbowałam absolutnie wszystkiego i co i...NIC

najlepsze jest to, że lekarz już miesiąc temu po zbadaniu mnie stwierdził, że szyjka skrócona, dziecko nisko - i co z tego? jak wciąż w brzuchu siedzi... :-(

hahhaha no to niezle :-)zaczęłam na męża krzyczeć żeby zapinał psy i uciekamy bo to nie pies tyko wilk:-)
ja sie wyprowadziłam poza miasto....ledwo wyjde za płot, mine kilka domow i mam pola...wilków tutaj nie ma ale zające, sarny, lisy...Emilka - z tymi spacerami uważaj bo jeszcze wilka spotkaszja już sama z moimi nie wychodze po pierwsze dlatego że strasznie ciągnął a dwa trochę się boję że właśnie zacznę mieć skurcze i wpadne w panikę .
A jakie masz psiaki i ile??
Emilka - z tymi spacerami uważaj bo jeszcze wilka spotkaszja już sama z moimi nie wychodze po pierwsze dlatego że strasznie ciągnął a dwa trochę się boję że właśnie zacznę mieć skurcze i wpadne w panikę .
A jakie masz psiaki i ile??