Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Miaa6 bo my wyjątkowe jestesmy...wyjatkowo uparte dzieci mamy:-)

i juz niedługo bedziemy obydwie jako jedyne po nocach na BB siedziec...założymy wątek dla mam uparciuchów...dzieci, które nie dają mamom spać, najeść się, umyć...i my jako założycielki żalące sie sobie że inne panie styczniówki śpią a my kołyszemy kołyszemy kołyszemy...:-)pewnie będziemy miały z nimi ładne przeboje![]()
i juz niedługo bedziemy obydwie jako jedyne po nocach na BB siedziec...założymy wątek dla mam uparciuchów...dzieci, które nie dają mamom spać, najeść się, umyć...i my jako założycielki żalące sie sobie że inne panie styczniówki śpią a my kołyszemy kołyszemy kołyszemy...:-)
, ale niestety nie da się. :-) ciekawe, która z nas wcześniej urodzi ;-)Magdalen- ja mam terminy prawie tak jak Ty usg 22.01 , a drugi 27.01 i tak uważam że młody za długo już siedzi
Dziewczyny nie zapominacie o mnieJa tez jeszcze w dwupaku z terminem na 25!!! Ale dzisiaj brzusio się napina i takie kłucia- może, może coś.....??????
, tylko czy coś się napina, czy kłuje, czy czuję ruchy, czy coś mi leci itp
bo jeszcze mąż będzie musiał do mnie dojechać z pracy i do szpitala.