aniula244_24
Fanka BB :)
Black gratuluję, oj duża dziewczynka , wiedziałaś że taki kolosik Ci się urodzi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Black gratuluję, oj duża dziewczynka , wiedziałaś że taki kolosik Ci się urodzi ?
Ja dzisiaj troszkę zdenerwowana chodzę. Wczoraj maleńka tak intensywnie się w brzuchu ruszała, że gdyby to było w ciągu dnia napewno bym na KTG pojechała!
Jej ruchy wywoływały taki mocny ucisk w dole brzucha, kłucia i co chwilka do łazienki biegałam. Od ok. 17 do 1 w nocy tak się wierciłaStaram się myśleć pozytywnie ale wiecie, że w takich momentach najgorsze myśli przychodzą do głowy np. że się w pępowinę okręciła, albo że za mało wód? Dobrze, że dzisiaj po południu mam wizytę to lekarz sprawdzi co i jak. A od rana cisza, spokój....?

Madziu rzeczwiście powinaś chyba sobie juz darować spacerki w pojedynkę.Myslę ze juz nie zadużo casu pochodzisz w całości:-)A dzisiaj to chyba ostatni spacerek na zakupy koło domu zrobilam :-(, myslalam,że nie dojde do domu. Mialam takie skurcze co 2 min,że kroku już bez bólu nie moglam zrobić. U mnie mala jest baaaardzo nisko głowką i to przez to chyba...
Odpoczywalam na przystanku bo az slabo mi sie ze strachu zrobilo
Szlam jak żółwica w ciąży:-(
W domu od razu sie polozylam i po pol godziny wszystko mi przeszlo ale sama to ja chyba juz nie wyjde![]()
. A wizyta dooiero po terminie nr 1. czyli 23.01...:-
przestałam myślec o porodzie bo mnie tylko szlak trafia...
a mały twardo siedzi.....no i jestem przed terminem ale do końca nie wiem jak to jest bo z okresu wychodzi 27, z usg 25, 30.... a wedłóg położnej jestem w 39tc i 3dzien... ja nic nie rozumiem.......to wszystko jest pokręcone