Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdroweczka aniulaKwdziewa moja dzidzia też chyba czeka na luty , bo jak nie wyjdzie sama to termin na patologię 2.2.09
Ja dziś mam strasznego doła, córka już po chorobie , mąż też wyleczony to teraz przeszło na mnie , kaszel, katar jak ja mam rodzić ???????????????? , jak można się czuć jak przy kaszlu ciężko usiąść , strach , że dzidzia będzie od razu narażona na wirusy. Mam dość...
;-)
:-moze to tez jakis znak:-);-)też mogę mieć podobnie że termin wywołania już będzie w lutym..
(u mnie każdy lekarz podaje inną datę porodu, ale obie już ma za sobą:-))
a jak na razie żadnych znaków, wręcz przeciwnie mnóstwo energii i świetne samopoczucie![]()
jak pomyślę o kaszlu i szwach w tym samym czasie to już całkiem nie mam ochoty rodzić. hahahaha
Ja próbowałam nawet młodą przekupić zabawkami jak była w brzuchu ale i tak nic nie pomagałowczoraj stosowaałm metode Miaa nakrzyczałam na brzuch wieczorem , a dzisiaj dziecko lata jak szlone ono też pewnie ma juz dość.Trzymajcie się dziewczyny damy rade wyścigi która pierwsza!!!!
chyba nigdy bym nie urodziła gdyby mi tego porodu nie wywołali...

jestem jestem , ale pakowanie zaczelam pomaluno to cos Miloku nie widac...
jestem jestem , ale pakowanie zaczelam pomalu
w piatek przeprowadzka :-) a we srode na wywolanie ide