Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj ja to chyba jeszcze tutaj bede i to w dwupaku :-Dziewczyny ja czekam maksymalnie do wtorku na zaplanowane ccMam nadzieję, że u was do tego czasu też się akcja rozkręci. W szpitalu zostanę pewnie ok 6 dni więc jak wrócę to już wszystkie styczniówki będą rozpakowane:-)
ja tez musze wszystko naraz wyprubowac , moze taki zmasowany atak zadzialaPoletka, Emilka, Miloku ja też czekam!!!
Dziś zrobiłam ekstremum: wszystkie możliwe znane sposoby na s: schody, spacer, sutki, sex i zobaczymy![]()

moje tez ...ja codziennie wykonuje przerozne czynności na "s" w celu wygonienia małej z brzuszka...i nic...
uparte dziecię ;-)
Emilka, miloku, Magdalen, - pewnie na porodówce
a gdzie się podziała kwdziewa???No to chyba się pojawimy już rozpakowane... bo ja jutro się do szpitala przyjmuję a cc we wtorek. Strasznie się boję
Do usłyszenia.[/quot
Niestety nadal jestem w dwu paku namnie nic niedział żadan czynność która wymaga jakiegoś wysiłku nic a nic .
Poletka kochana trzymam kciuki ja tez bardzo bym chciała cc boje się urodzić dołem , miałam zaczątek przy pierwszysm ale mdlałam za często oi matek wyjść niechciał i musieli mi zrobić cc ale szybko się umnie zagiło jak na psie.
Emilka, miloku, Magdalen, - pewnie na porodówce
a gdzie się podziała kwdziewa???No to chyba się pojawimy już rozpakowane... bo ja jutro się do szpitala przyjmuję a cc we wtorek. Strasznie się boję
Do usłyszenia.
;-) i dalej z synkiem w brzuchu ;-)