reklama

Styczeń 2009

Dziewczyny ja czekam maksymalnie do wtorku na zaplanowane cc:szok: Mam nadzieję, że u was do tego czasu też się akcja rozkręci. W szpitalu zostanę pewnie ok 6 dni więc jak wrócę to już wszystkie styczniówki będą rozpakowane:-)

reklama
Dziewczyny ja czekam maksymalnie do wtorku na zaplanowane cc:szok: Mam nadzieję, że u was do tego czasu też się akcja rozkręci. W szpitalu zostanę pewnie ok 6 dni więc jak wrócę to już wszystkie styczniówki będą rozpakowane:-)
oj ja to chyba jeszcze tutaj bede i to w dwupaku :-(:wściekła/y:

Poletka, Emilka, Miloku ja też czekam!!!:angry:
Dziś zrobiłam ekstremum: wszystkie możliwe znane sposoby na s: schody, spacer, sutki, sex i zobaczymy :szok:
ja tez musze wszystko naraz wyprubowac , moze taki zmasowany atak zadziala
tylko nie wiem czy maz da sie na sex namowic
przedwczoraj chcial , a wczoraj jak ja chcialam to powiedzial ze go mecze :crazy::crazy:
wiec dzisiaj pewnei ani ja ani on sie nie skusimy :-(:no:

ja codziennie wykonuje przerozne czynności na "s" w celu wygonienia małej z brzuszka...i nic...
uparte dziecię ;-)
moje tez ...
a nie bola was sutki od tego masowania
ja raz sie za ne zabralam to bolaly mnie jak cholera
podobno dlugo trzeba masowac zeby cos to zdzialalo a ja dalam rad emoze ze 3 minuty ....

Emilka, miloku, Magdalen, - pewnie na porodówce:-D
a gdzie się podziała kwdziewa???:confused: No to chyba się pojawimy już rozpakowane... bo ja jutro się do szpitala przyjmuję a cc we wtorek. Strasznie się boję:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do usłyszenia.

proszę o umieszczenie mnie na liście rozpakowanych! urodziłam 07.01.2009r. o godz.12:20 synka KRYSTIANA o wadze 3240g. i długości 55cm. Rodziłam 14h i poród odbył się naturalnie a synek dostał 10pkt.

a gdzie się podziała kwdziewa???:confused: No to chyba się pojawimy już rozpakowane... bo ja jutro się do szpitala przyjmuję a cc we wtorek. Strasznie się boję:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do usłyszenia.[/quot
Niestety nadal jestem w dwu paku namnie nic niedział żadan czynność która wymaga jakiegoś wysiłku nic a nic .
Poletka kochana trzymam kciuki ja tez bardzo bym chciała cc boje się urodzić dołem , miałam zaczątek przy pierwszysm ale mdlałam za często oi matek wyjść niechciał i musieli mi zrobić cc ale szybko się umnie zagiło jak na psie.

Ale zauważyłam że coraz mniej kobietek się pojawia pewnie po weekendzie znowu wysyp bedzie ja mam termin na czwartek a do wywołania na 5 lutego!!!!!
Mała wychodz prosze cię bo wpiszą nas na luty!!!!

Do usłyszenia.

a gdzie tam ja na miejscu :tak:;-) i dalej z synkiem w brzuchu ;-)

poletka trzymam mocno kciuki , napewno nie bedziew tak zle . gflowa do gory

kwdziewa no to jeszcze macie pare dni :)

reklama
Kwdziewa moja dzidzia też chyba czeka na luty , bo jak nie wyjdzie sama to termin na patologię 2.2.09
Ja dziś mam strasznego doła, córka już po chorobie , mąż też wyleczony to teraz przeszło na mnie , kaszel, katar jak ja mam rodzić ???????????????? , jak można się czuć jak przy kaszlu ciężko usiąść , strach , że dzidzia będzie od razu narażona na wirusy. Mam dość...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry