reklama

Styczeń 2009

Miaa a mnie nikt nie badal!!!!
sprawdzaja mi tetno dziecka tylko no zesz! zaczyna mnie to martwic i chyba sie jutro na usg wybierzemy prywatnie...bo ostatnie mialam poltora tyg temu...nie wiem jak szybko sie łozysko starzeje ale wydaje mi sie ze po terminie to juz szybko może...
sama nie wiem co robic...
Miaa a ty te skurcze co on tobie powiedzual ze masz czujesz jakos?

ja milalam ostatnie usg w 24 tygodniu :-(:szok: i a badanie to bedzie wywolanie 28 :crazy:

a ja juz chce dzisiaj bo 29 przeprowadzamy sie i wyjdzie na to ,ze ja na porodowce w tym czasie bede :szok::szok::szok:
mezus wzial sobei do siebie wywolywane i poprzytulalismy sie troszke
powiedzial ,ze wkurzy sie ,jak masaz poloznej zadziala lepiej niz on :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nam przytulanie sie nic nie dalo kilka dni temu, pare skurczy i potem znow cisza...a teraz jak maz patrzy na mnie taka obolałą i wiecznie zmęczona to jakos go namowic juz nie moge :-(

Ojej i znowu się posypało maluszków przed weekendem:-)
Ja wciąż nierozłącznie z moją córeczką i tak sobie myślę, że rzeczywiście to ja zamknę listę styczniówek:confused: Dzisiaj taka tu cisza- pewnie wszystkie na porodówce leżą:-D Ja dzisiaj ostro sprzątałam i jeszcze ciuszki naszykuję tatusiowi na wyjście i mogę rodzić:happy:

poletka nawet ma kochana kolezanka Miaa6 sie rozpakowała z samego rańca a ja nic...
nie udało mi sie dostac do lekarza prywatnie, pozostaje mi czekanie na poniedziałkową zaplanowana wizyte na ktg...może wymarudze jakos usg i looknięcie na szyjke...także mozliwe ze razem bedziemy sobie tak czekać...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry