• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
moze ...

no w kazdym razie ja juz po masazu
nic nie bolalo
i 3 cm nadal jest

cisnienie mialam tylko wysokie , wiec jutro znowu musze wrucic:dry:
a jak nic sie nie ruszy to w sobote wody mi przebija :baffled::baffled::baffled:

witajcie:-) ja właśnie wrócilam z córeczką do domu...
Emilka urodziła sie 25.01 o godzinie 13.40, ważyła 3650g i miała 56cm długości, dostała 10 pkt :-)
pozniej wkleje fotki i opisze swoj porod...

Emilka :-D
w końcu ;-)

======================

Miloku - Ty to jesteś modelka.
po tym co się u Ciebie działo w grudniu to ja myślałam, że się pierwsza rozpakujesz :tak:
a tu - styczeń się kończy, a Ty nic :-D
może chcesz do lutówek się przenieść ;-)

No gratulacje Emilka!nareszcie rozpakowana cała i zdrowa:tak:
Buziaki dla Ciebie i twojej Maleńkiej:blink:

Miloku ja tez myślałam,że się wcześniej rozpakujesz.nawet mąż się mnie dziś pytała jak tam styczniówki,ile jeszcze do końca i czy jakieś "przenosiły" to mu właśnie mówiłam o Tobie:-p

Cześć dziewczyny :blink:

Wróciliśmy dziś do domu z synusiem, Ksawuś bardzo łaskawy dla rodziców śpi jak aniołek. Urodził się 24.01.2009 o godzinie 07:10, trwało to godziCześć dziewczyny :blink:

Wróciliśmy dziś do domu z synusiem, Ksawuś bardzo łaskawy dla rodziców śpi jak aniołek. Urodził się 24.01.2009 o godzinie 07:10, trwało to godzin 6 i jeszcze 30 minut partych na samolocie. waga 3700 i 58 cm długi, 10/10 pkt. :-):-):-):-):-):-):-)

Jak sie troche ogarnę to powklejam fotki mojego maleństwa i opiszę jak to było. Pozdrawiam wszystkiem mamusie, oraz te dziewczyny które jeszcze są w dwupaku.

EmilkaT- ciesze się, że Ty też już w domu z córunią :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Emilka :-D
w końcu ;-)

======================

Miloku - Ty to jesteś modelka.
po tym co się u Ciebie działo w grudniu to ja myślałam, że się pierwsza rozpakujesz :tak:
a tu - styczeń się kończy, a Ty nic :-D
może chcesz do lutówek się przenieść ;-)

No gratulacje Emilka!nareszcie rozpakowana cała i zdrowa:tak:
Buziaki dla Ciebie i twojej Maleńkiej:blink:

Miloku ja tez myślałam,że się wcześniej rozpakujesz.nawet mąż się mnie dziś pytała jak tam styczniówki,ile jeszcze do końca i czy jakieś "przenosiły" to mu właśnie mówiłam o Tobie:-p

ach dajcie spokoj dziewczyny
tak mnie mlodziak w konia zrobil
straszyl caly grudzien a teraz jak sie zaparl to chyba naprawde bede musiala sie do lutowek przeniesc:crazy::angry:
po masazu tez nic mnie nie rusza:-(
polozna zaczela sie smiac jak mnei dzisiaj zobaczyla :sorry2::sorry2:
a mi do smiechu nie bylo hehehehheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry