Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas w szpitalu chirurg przychodzil na oddzial położniczy i podcinał wędzidełka maluchom które miały wyjątkowo krótkie...w mojej sali podcinał maluszkowi to nawet nie wiem kiedy on to zrobił a mały nie zdążył nawet sie rozryczeć :-)
mam jeszcze pytanie do dziewczyn ktore miały nacinane krocze...
mialyscie/macie moze zrosty na bliznie tam? jesli tak to jakos specjalnie to pilelegnujecie? co z tym robic?
polozna zdejmowala mi szwy we wtorek i mowila ze zrobil mi sie taki guzek ale zapewniala ze sie wchlonie z czasem...jakos mi sie wierzyc nie chce...nie widze tego ale jak sie tam dotykam to szczerze mowiac sama siebie sie brzydze...
aktualnie mam cos nie tak z ukladem moczowym, latam co chwilka do ubikacji i trzy kropelki sikam raptem, jakas grzybica tez mi sie przyplatala i na to wszytsko mam sie podmywac tantum rosa, robil oklady z ruminaku na tego guza i łykać urosept na to sikanie...zero jakiejkolwiek poprawy...
najgorsze ze moja córcia cierpi z powodu tego brzuszka, ryczy non stop i nie ma mowy zebym sie jakims cudem wybrala do lekarza...