• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

my też same od poniedziałku na placu boju. Oliwia jest wyrozumiała jak karmie Blanie cycem. Najgorzej jest jak Blania chce usnąć i nie może bo Oliwia krzyknie albo puknie mocniej, w domu ciszy nie ma ale Blania jest wrażliwa (musi się przyzwyczaić), ale jak już padnie to można imprezy robić, odkurzać.

reklama
Ja tylko w niektóre dni zostaję sama, ale starszak w przedszkolu więc nie jest źle . Gorzej jak mąż będzie miał nocki , to nie wiem jak ja się zorganizuję , żeby obie wykapać i spać położyć. Bajki poczytać? Kiedy? :szok:

Witam

Chciałam się na początku przywitać,bo jestem tutaj nowa :-)
Mam na imię Marta w maju skończę 24 lata,mieszkamy w Gdyni
Nasza córeczka urodziła się 5 stycznia o godzinie 14.35 ważyła 3630g 57cm :-) Malutka urodziła się 13 dni po terminie :) Miałam być grudniową mamą,a zostałam styczniową

Pozdrawiamy
P.S to teraz będę się udzielać na styczniówkach jupi jup :-D

Ja dotychczas mialam tylko noce sama z chlopakami i kilka razy po kilka godzin, a w czwartek zostane na 10h sama z nimi. Jak opanuje kolki bedzie ok w miare mam nadzieje. Gorzej ze obaj beda po szczepieniu, więc conajmniej jeden żygacz bedzie do obslugi. O tyle latwiej, ze do wieczora Jaś bedzie na mleku i kaszce.

Ja dotychczas mialam tylko noce sama z chlopakami i kilka razy po kilka godzin, a w czwartek zostane na 10h sama z nimi. Jak opanuje kolki bedzie ok w miare mam nadzieje. Gorzej ze obaj beda po szczepieniu, więc conajmniej jeden żygacz bedzie do obslugi. O tyle latwiej, ze do wieczora Jaś bedzie na mleku i kaszce.

Kluliczku, Mateusz miał dziś pierwsze szczepienie, ale Natasia już od chyba listopada nic nie miała :no:, a jest tylko o m-c starsza od Jasia. Na co szczepisz Małego? A Wituś pierwsze szczepienie ma mieć? Bo jest o 4 dni młodszy od Mata a już ma, a nam dr mówiła, że dopiero po ukończeniu równo 6 tygodni, to Wam wypada dopiero po 4 dniach. Już sama nie wiem, normalnie zgłupaiałam...

Ostatnia edycja:
ja tez juz sama...i wymiękam...mała ma drugi dzien bez spania tylko ciagle na raczkach u mnie...ziewa sie jej, przerciaga sie ale spi tylko na rekach, jak ja odloze gdziekolwiek to oczy jak pieciozlotowki i po spaniu tylko krzyk...sobie wymyslila...padam...

Witam

Chciałam się na początku przywitać,bo jestem tutaj nowa :-)
Mam na imię Marta w maju skończę 24 lata,mieszkamy w Gdyni
Nasza córeczka urodziła się 5 stycznia o godzinie 14.35 ważyła 3630g 57cm :-) Malutka urodziła się 13 dni po terminie :) Miałam być grudniową mamą,a zostałam styczniową

Pozdrawiamy
P.S to teraz będę się udzielać na styczniówkach jupi jup :-D

witamy :-):-):-):-):-)

ja tez juz sama...i wymiękam...mała ma drugi dzien bez spania tylko ciagle na raczkach u mnie...ziewa sie jej, przerciaga sie ale spi tylko na rekach, jak ja odloze gdziekolwiek to oczy jak pieciozlotowki i po spaniu tylko krzyk...sobie wymyslila...padam...

oj skad ja to znam:tak::tak:

miloku...moj maz sie smieje ze mała mnie ujeżdza...(swoją drogą baaaaardzo śmieszne!)
ja sie czuje jak dojna krowa....tylko raczki i cyc ...jak dalam jej butelke z herbatka plantex (chcialam choc chwile dac odetchnac brodawkom) to wciagnela 50ml w takim tempie jakby jadla tydzien temu...a wczesniej wypicie chocby 10ml tej herbatki to byl dla niej wyczyn...
jakis tryb pijawki jej sie uruchomił...

EmilkaT - z tą dojną krową to trafiłaś , ja też się tak chwilami czuje, zwlaszcza podczas naszych porannych sesji pod tytułem - Ksawery i jego emocjonalny związek z cycuszkiem

Przed nami pierwsza samotna noc w sobote - ale i tak jestem dobrej myśli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry