• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

my też same od poniedziałku na placu boju. Oliwia jest wyrozumiała jak karmie Blanie cycem. Najgorzej jest jak Blania chce usnąć i nie może bo Oliwia krzyknie albo puknie mocniej, w domu ciszy nie ma ale Blania jest wrażliwa (musi się przyzwyczaić), ale jak już padnie to można imprezy robić, odkurzać.

reklama
Ja tylko w niektóre dni zostaję sama, ale starszak w przedszkolu więc nie jest źle . Gorzej jak mąż będzie miał nocki , to nie wiem jak ja się zorganizuję , żeby obie wykapać i spać położyć. Bajki poczytać? Kiedy? :szok:

Witam

Chciałam się na początku przywitać,bo jestem tutaj nowa :-)
Mam na imię Marta w maju skończę 24 lata,mieszkamy w Gdyni
Nasza córeczka urodziła się 5 stycznia o godzinie 14.35 ważyła 3630g 57cm :-) Malutka urodziła się 13 dni po terminie :) Miałam być grudniową mamą,a zostałam styczniową

Pozdrawiamy
P.S to teraz będę się udzielać na styczniówkach jupi jup :-D

Ja dotychczas mialam tylko noce sama z chlopakami i kilka razy po kilka godzin, a w czwartek zostane na 10h sama z nimi. Jak opanuje kolki bedzie ok w miare mam nadzieje. Gorzej ze obaj beda po szczepieniu, więc conajmniej jeden żygacz bedzie do obslugi. O tyle latwiej, ze do wieczora Jaś bedzie na mleku i kaszce.

Ja dotychczas mialam tylko noce sama z chlopakami i kilka razy po kilka godzin, a w czwartek zostane na 10h sama z nimi. Jak opanuje kolki bedzie ok w miare mam nadzieje. Gorzej ze obaj beda po szczepieniu, więc conajmniej jeden żygacz bedzie do obslugi. O tyle latwiej, ze do wieczora Jaś bedzie na mleku i kaszce.

Kluliczku, Mateusz miał dziś pierwsze szczepienie, ale Natasia już od chyba listopada nic nie miała :no:, a jest tylko o m-c starsza od Jasia. Na co szczepisz Małego? A Wituś pierwsze szczepienie ma mieć? Bo jest o 4 dni młodszy od Mata a już ma, a nam dr mówiła, że dopiero po ukończeniu równo 6 tygodni, to Wam wypada dopiero po 4 dniach. Już sama nie wiem, normalnie zgłupaiałam...

Ostatnia edycja:
ja tez juz sama...i wymiękam...mała ma drugi dzien bez spania tylko ciagle na raczkach u mnie...ziewa sie jej, przerciaga sie ale spi tylko na rekach, jak ja odloze gdziekolwiek to oczy jak pieciozlotowki i po spaniu tylko krzyk...sobie wymyslila...padam...

Witam

Chciałam się na początku przywitać,bo jestem tutaj nowa :-)
Mam na imię Marta w maju skończę 24 lata,mieszkamy w Gdyni
Nasza córeczka urodziła się 5 stycznia o godzinie 14.35 ważyła 3630g 57cm :-) Malutka urodziła się 13 dni po terminie :) Miałam być grudniową mamą,a zostałam styczniową

Pozdrawiamy
P.S to teraz będę się udzielać na styczniówkach jupi jup :-D

witamy :-):-):-):-):-)

ja tez juz sama...i wymiękam...mała ma drugi dzien bez spania tylko ciagle na raczkach u mnie...ziewa sie jej, przerciaga sie ale spi tylko na rekach, jak ja odloze gdziekolwiek to oczy jak pieciozlotowki i po spaniu tylko krzyk...sobie wymyslila...padam...

oj skad ja to znam:tak::tak:

miloku...moj maz sie smieje ze mała mnie ujeżdza...(swoją drogą baaaaardzo śmieszne!)
ja sie czuje jak dojna krowa....tylko raczki i cyc ...jak dalam jej butelke z herbatka plantex (chcialam choc chwile dac odetchnac brodawkom) to wciagnela 50ml w takim tempie jakby jadla tydzien temu...a wczesniej wypicie chocby 10ml tej herbatki to byl dla niej wyczyn...
jakis tryb pijawki jej sie uruchomił...

EmilkaT - z tą dojną krową to trafiłaś , ja też się tak chwilami czuje, zwlaszcza podczas naszych porannych sesji pod tytułem - Ksawery i jego emocjonalny związek z cycuszkiem

Przed nami pierwsza samotna noc w sobote - ale i tak jestem dobrej myśli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry