reklama

Styczeń 2009

odebrałam wyniki z bilirubiny...8,4 mg/dl...wypisywali nas ze szpitala z wynikiem 11,74mg/dl
ale do tego czasu powinno juz duzo nizej chyba spasc...ehhh...jutro rano do pediatry z wynikami:-( martwie sie:-(

reklama
Janek ma ostatnią dawke 6 w 1, zawsze jak miał ją miec to na jakis dzien dwa przed wizytą to się rozkładał, szły mu 3 a on tak dośc mocno to przechodził. Ale lekarka uspokoiła nas ze to nie problem jeszcze. A wituś będzie miał pierwsze szczepienie (2 od tego po urodzeniu zaraz). A chodziło mi o przyszły czwartek, no i wogóle wyszło ze nie czwartek ale sroda chyba...

Nie mam głowy do niczego, moja przyjaciółka zmarła, jej dzidzia jest w inkubatorze :-(.

odebrałam wyniki z bilirubiny...8,4 mg/dl...wypisywali nas ze szpitala z wynikiem 11,74mg/dl
ale do tego czasu powinno juz duzo nizej chyba spasc...ehhh...jutro rano do pediatry z wynikami:-( martwie sie:-(

Emilka nas wypuscili z 13,5 a po 3 tygodniach od wyjscia mial 6,7. Lekarka powiedziala ze bardzo ladnie spada bo przy karmieniu piersia spada powoli. Wiec macie jeszcze czas. Zwproc uwage czy konczyny sa juz mniej zolte. Brzuszek i glowka jest na koncu.

Kluliczku bardzo mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki:-(

Emilka w ciągu dnia kładź małą w ciągu dnia w jasnym miejscu, najlepiej przy oknie. By otrzymała trochę promieni. To pomaga. Poza tym powinnaś jej dawać coś do picia.
Mój Nathanek też miał żółtaczkę, położna kazała mi tak robić, no i mu przeszło.

Mi położna tez tak radziła tylko,że mojej Małej do tej pory się utrzymuje...ale jest poprawa.Podobno u dzieci karmionych piersią utrzymuje sie dłużej i czasami zaleca się 2 dniowe karmienie butelką ale to dość ryzykowne(może odzwyczaić się od piersi)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry