Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nooooooo.....Miaa coś w tym jest ....ja jeżeli nawet znajdę chwilke żeby wejść na forum to zanim zacznę czytać muszę kończyć a o pisaniu już nie wspomnę...nie mam mocy...Halo dziewczęta ..?? Czy wszystkie jesteśmy tak zajęte bobasami, że nikt nic nie pisze?, czy dyskusja została gdzieś przeniesiona? (oczywiście mały nareszcie śpi, więc mamusia buszuje po internecie, przez chwile) ....

Muszę opanować trzylatka i niuńką się zająć- dobrze, że obiadek wczoraj podszykowałam. Kiedyś to i tak musiało nastapić w końcu jestem mamą dwójki dzieciaczków
Nie ja jedyna w takiej sytuacji....
- jak byłam w ciąży i pierwsze dwa tygodnie po porodzie mąż bardzo mi pomagał- teraz czas się przestawić!
Ja mam dzisiaj sprawdzian- po raz pierwszy sama z moimi dziećmi bo mąż już do pracy musiał wrócićMuszę opanować trzylatka i niuńką się zająć- dobrze, że obiadek wczoraj podszykowałam. Kiedyś to i tak musiało nastapić w końcu jestem mamą dwójki dzieciaczków
Nie ja jedyna w takiej sytuacji....
Niestety skończył się juz dla mnie okres ochronny- jak byłam w ciąży i pierwsze dwa tygodnie po porodzie mąż bardzo mi pomagał- teraz czas się przestawić!
![]()