• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Halo dziewczęta ..?? Czy wszystkie jesteśmy tak zajęte bobasami, że nikt nic nie pisze? :confused:, czy dyskusja została gdzieś przeniesiona? (oczywiście mały nareszcie śpi, więc mamusia buszuje po internecie, przez chwile) ....
nooooooo.....Miaa coś w tym jest ....ja jeżeli nawet znajdę chwilke żeby wejść na forum to zanim zacznę czytać muszę kończyć a o pisaniu już nie wspomnę...nie mam mocy...

U nas w koncu skonczyly sie codzienne wizyty gosci :-) Jeszcze w weekend sobota i niedziela, ale do piatku w tym tygodniu nikt sie nie zapowiedzial na szczescie. Moze wreszcie odkurze troche komputer, hihi :-D

Nie wiedzialam, ze goscie moga byc tacy meczacy :szok:
Boje sie odbierac telefon, zeby znow ktos sie nie zapowiedzial, ze wpada z wizyta.

Ja mam dzisiaj sprawdzian- po raz pierwszy sama z moimi dziećmi bo mąż już do pracy musiał wrócić:szok: Muszę opanować trzylatka i niuńką się zająć- dobrze, że obiadek wczoraj podszykowałam. Kiedyś to i tak musiało nastapić w końcu jestem mamą dwójki dzieciaczków:tak: Nie ja jedyna w takiej sytuacji....
Niestety skończył się juz dla mnie okres ochronny:-D- jak byłam w ciąży i pierwsze dwa tygodnie po porodzie mąż bardzo mi pomagał- teraz czas się przestawić!:szok:

Poletka moj maz poszedł od razu do pracy w poniedziałek a wyszlismy w sobotę ze szpitala i dałam rad a to juz 5 tyg Więc nic sie nie martw wszystko bedzie ok. :-)

Najbardziej się martwię czy mój mały trzyletni egoista będzie potrafił zająć się sobą gdy ja będę musiała karmić maleńką..? Liczę jednak na jego rozsądek... w razie kryzysu zawsze są bajki na mini-mini;-)
Dzięki za wsparcie!

reklama
Ja mam dzisiaj sprawdzian- po raz pierwszy sama z moimi dziećmi bo mąż już do pracy musiał wrócić:szok: Muszę opanować trzylatka i niuńką się zająć- dobrze, że obiadek wczoraj podszykowałam. Kiedyś to i tak musiało nastapić w końcu jestem mamą dwójki dzieciaczków:tak: Nie ja jedyna w takiej sytuacji....
Niestety skończył się juz dla mnie okres ochronny:-D- jak byłam w ciąży i pierwsze dwa tygodnie po porodzie mąż bardzo mi pomagał- teraz czas się przestawić!:szok:

ja od dzisiaj tez sama

i jak tu sie rozdwoic moje chlopaki chca tylko mame
cale szczescie sa jeszcze bajki
moj prawie 2 latek zaczal budzic sie w nocy i tylko mama moze go polozyc ,a i tak nie wiele to daje bo wyje pol nocy
i wymysla sobie powody
dzisiaj nie dlam juz rady i na niego krzyknelam
polozyl sie grzecznie spac i spal do rana
ale za to drugi sie obudzil i do 9 juz nie zasnal
wiec spa po 2 3 godziny
chodze na rzesach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry