reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Ania dobrze sie sie w koncu odezwałaś bo juz sie martwiłam....:angry:

Emilka z przegrzania najczesciej sie choruje.. spocisz sie owieje cie i katar gotowy..

My ubieramy się tak: bawełniana koszulka, na to rajtuzki + sukienka lub śpioszki z grubszej bawełny. Na wierzch bawełniana bluza i bawełniana czapeczka.

Na polar zdecydowanie za ciepło, zresztą wolę bawełnę, która jest bardziej przewiewna (i naturalna).

Wspaniałą pogodę mamy ostatnio, prawda? :) Całymi dniami siedzimy na dworze :tak:

moja młoda ostatnio przegina - jak kładę ją do wózka to jest takie darcie że szok - nie wiem, co jej się odwidziało :baffled::baffled:

ja Ci kiedys pisałam ze u nas rewolucja jak go daje do gondoli...i jest tak w dalszym ciagu...wiec zasypiamy w domku i wtedy go biore na spacer bo inaczej drze sie pod blokiem ze szok

chyba rzeczywiscie troche za cieplo ubieram swoja pocieszke małą :-)
my wychodzimy na trzy spacery dziennie, tak po 1,5 godziny .. niekiedy dluzej. na ostatni spacer wybieramy sie ok19 nawet, wiec moze swoja polarowa czapeczke zostawie na ten wieczorny spacerek :-)
dzieki za odpowiedz, teraz bedziemy chodzic troche inaczej ubrane :tak:

Madzia_33 nasz ortopeda zdecydowanie odradzil ubieranie dziecka w dzinsowe spodenki chyba wiadomo dlaczego ;-)
pozdrawiam

Klaudia, a w domku usypiacie już ubranego tak jak na spacer? czy jak? bo moja to już drzeć się zaczyna jak ją ubieram i wcześniej mi szybko w wózku zasypiała, ale teraz przechodzi samą siebie :eek: a poza tym nawet jak mi przyśnie na rękach to jak ją odkładam do wózka to się drze - zupełnie jak w łóżeczku :-(
grushka - my o 19 to do kąpieli się szykujemy :-) my póki co dwa razy na polko wychodzimy, przed południem i popołudniu - za pierwszym razem jesteśmy na dworze ok 3 godz a za drugim różnie ;-)

Ostatnia edycja:
mamjakty tak ubieram go jak na spacer..jak ubieralam mu kombinezon to sie darl teraz jest lepiej jak ubieramy bluze i spodnie..ale jak go wsadzam do gondoli to darcie murowane..otwieram balkon i jeżdżę z wozkiem po pokoju...po jakims czasie po prostu usypia( u nas jest to dosłownie chwilka) i idziemy na spacer...dziwna metoda ale jak na razie nie widze innej mozliwosci hihi mam nadzieje ze jak przejdziemy an spacerówke to bedzie ok :tak:

Aniu dobrze że u was wszytko ok...oj to co sie słyszy w telewizji...przerazajace

reklama
Do góry