• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

Emilka ja mysle ze wiele zalezy od dziecka Krzys poprostu spokojny jest poza tym poki co nie biore go do siebie w nocy (chociaz mi zal ) bo jak jula sie przykula to boje sie ze go uszkodzi

reklama
:-)czesc dziewczyny :-)
mam do was pytanie jak ubieracie swoje maluchy na spacery w pogode jaka mamy ostatnio ?? :baffled:
gdy jest slonce ja ubieram swoja corke w:body z dl rekawkiem, spodenki, na to cieply pajac. gdy wychodzimy na spacer troche pozniej(tak po 17) to zakladam jeszcze cienki kombinezon, ktory czasem i tak jest rozpiety. i oczywiscie czapeczka- polarowa,raczej ciepla.

i juz sama nie wiem, czy nie jest jej za cieplo, czy za zimno.
powiedzcie mi jak wy ubieracie swoje pociechy?
i czy macie jakies sposoby sprawdzenie czy maluchowi jest dobrze- ja sprawdzam czy ma cieple raczki i kark.

pozdrawiam was i gratuluje pociech :-)

polarowa czapeczka.... a ja myslałam ze mamy wiosne juz... najgorzej jak dziecku głowe przygrzeje.. zwykła bawełniana ciensza lub grubsza w zaleznosci oid ciepła .. albo sam kapturek z kurteczki

a raczki jak sa ciepłe to najczesciej dziecku jest zaciepłio juz...

dzisiaj mały miał body z krótkim, bluze rajty dziny kurtke cieplejsza i czape baweniana.. niczym nie przykryty w foteliku.. wychodziłam przed 10ta

ja mam bawełnianą taką grubszą troszeczke a mama każe mi ją kocem jeszcze opatulac (w sensie wokol głowy żeby jej "nie zawiało") co ja mam z tą kobietą zrobic:-(
dziewczyny czy z przegrzania dziecko moze miec katar?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry