wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Anik ja mam Olympusa i nie narzekam ...ale ja się nie znam.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rondzia mi tez wlosy garsciami. Wrzucilam na nie ciemniejsza farbe zeby nie bylo widac ze ich tak malo![]()
wlasnie...a tak az mi glupio pisac,ale ja jak szlam kwiatki sypac i mialam 3lata to widzialam aniolka rano...i szczerze mowiac strasznie sie go przestraszylam i pobieglam do mamy ...do tej pory to pamietam i dokladnie wiem jak wygladalOdnosnie pytania Anik, czy dzieci widzą "duchy", dzieciaki do 2,5-3 roku życia mają otwarte trzecie oko i widzą to czego my nie możemy zobaczyć, czyli "duchy" oraz naszą aure - dlatego często patrzą nad naszą głowę, no i są w stanie wyczuć czy dany człowiek jest dobry czy zły. Niektórzy dorośli też potrafią to co dzieciaki mają naturalnie, ale to już dużo ciężkiej pracy ...
:-):-):-)
u mnie to samo tylko z pierwszegoDziewczyny to jeszcze trochę a założymy klub kulturystyczny z uwagi na cieżary jakie dzwigamy.
Ja z drugiego pietra, zjezdzam wózkiem na tylnych kołach, a póżniej lecę po dziecko
ja mam sony cybershot 12,1 megapixel i jestem zadowolonaaahaaaa dziewczyny szukam fajnego aparatu fotograficznego - może polecicie mi jakiś co by fajne fotki strzelał ;-) no i nie taki drogi strasznie (ok 1500)![]()