reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

a my po chrzcinach...Miso byl grzeczny, goscie dopisali, zdjecia porobione, prezenty pozbierane...ehh no i dzieki Bogu ze mamy to juz za soba :-D

teraz chlopaki sobie spia..a ja jestem oczu zmruzyc niemoge..

reklama
Nareszcie po świętach! Może teraz będzie troszkę spokoju.
Pogoda ładna więc staram się jak najdłużej z dziećmi być na dworku. Od samego rana na nogach bo najpierw synkowi szykuję zupkę tak żeby miał gotową po spacerku, do tego sprzątanie ubieranie siebie i dzieciaczków no i zjazd wózkiem na dół po schodach. Po takich spacerach padam zmęczona a tu jeszcze drugie danie trzeba szykować w porze kiedy tatuś z pracy wraca.
Ojej...:eek:

Ojej :eek: ... tak właśnie, ja nie wiem jak ty przy dwójce wyrabiasz, ja przy jednym wymiękam chwilami :sorry:

ja dzis odpuściłam spacer, bylismy chwile późnym popołudniem...bo po Świętach byłam tak zmęczona..o dziecku nie wspomne. Młody stał się "atrakcją" w rodzinie, masakra, z nerwów zaliczył kolke (ja też przy okazji się spiełam mocno)
Dzisiaj jakaś taka pogoda na spanie, młody od 18 kimie i nic go nie rusza..oby się w nocy wyspany nie obudził :-D jutro szczepienie :baffled: druga dawka infarnix - znów będzie płacz...

Witam dziewczyny:) Jestem tu nowa więc sie przedstawie...mam na imie Aneta jestem mamą Lilianki urodzonej 31.stycznia 2009 . Lilianka przyszla na swiat przez cesarskie ciecie,4340 g,59cm,10 pkt apgar:)

hmmmm... gdzie są wszyscy...???
jakaś zaraza albo cuś
wczoraj ledwo kto zajrzał - a dziś 9.31 i ja pierwsza????
węszę spisek....
żadnych problemów, nie wydarzyło się nic wartego zawarcia na forum:eek::szok::eek:????!!!
hmmm,,, zaczynam się martwic...:nerd::nerd::nerd:
:-p

no tez wlasnei mnie to zadziwiło...moja córa wstałą dziś o 5tej i dwie godziny gadała, piszczała, krzyczała i generalnie bardzo podobałą jej sie różnorodność dzwięków jakie potrafi już wydawać....potem pospała dwie godzinki (chyba bo ja padłam koło niej) i znów dawała czadu...i znów pospała ale godzinke i teraz leży i sie patrzy...na co niewiem ale jakas taka spokojna...chyba koooopsko będzie:-)

Ja mam codziennie pobudki o 5tej....:dry: kwestia przyzwyczajenia.....

Pisać dziewczynki pisać...ja wiem że pogoda ładna ale coś skrobnąć na forum można w wolnej chwili...gdzie was wywiało wszystkie???

O tak! jest słonecznie ale zimno! My też mamy święto:-D obchodzimy 3 miesiące i moje niepowiemktóre urodziny:-p:-p:-p:-p
a wczoraj bylismy na imprezce małej i spalismy dziś do 11:-)

reklama
Do góry