reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

u nas żłobka nie ma więc ten problem z głowy, puki co zostajemy razem w domu....zobaczymy co będzie dalej....ja w sumie mam ochotę zostać jak najdłużej z młodym w sumie i tak nie mam go przy kim zostawić....zobaczymy....

reklama
dzieki laseczki spacerówka jedzie... dzis usiafł prawie w wozku...

Melody jedziemy nad ranem bedziemy robic przerwy o młodego sie nie martwie marudna bedzie Jula z pytaniami jak osioł zshreka -daleko jeszcze
wybieram sie do rRybnika do Dinoparku we wrzesniu ....

Black to nie dobrze.
Białko w moczu jest również wykładnikiem jednego z powikłań ciąży, jakim jest EPH-gestoza (zatrucie ciążowe). Niewielkie ilości białka mogą pojawić się wczasie wysokiej gorączki, pod wpływem nadmiernego wysiłku fizycznego lub przemarznięcia.

Niepokojący poziom białka w moczu to powyżej 0,5 g/l.
Czy lekarz zlecił posiew?

A tak generalnie dziewczy, czy któraś z was jeżdzi jeszcze gondolą?

my śmigamy w spacerówce, Blania sama mi się podnosi i trzyma się pałąka bez opierania się, tak prościutko siedzi jakby miała kijek wsadzony hi hi. Teraz spanie na dworze to katorga bo nie chce się położyć i tylko chce podziwiać świat, dzisiaj padła na siedząco i dopiero mogłam ją położyć bo tak to był wrzask a parę dni temu jeszcze nie podnosiła się, mało tego dzisiaj o mało nie dostałam zawału - Blania bawiła się w łóżeczku a ta spryciula wstała i trzymała się łóżeczka, dzisiaj łóżeczko idzie piętro niżej.

my od dawna w spacerówce - spokojnie leżeć moja pannica nie potrafi ;-)

Black - ja pamiętam, że też raz wyszło mi biało w moczu, fakt śladowe ilości, badanie powtórzyłam i białka nie było. Jeśli sa to małe ilości to może powtórz badanie :tak:

Właśnie chcę powtórzyć jak tylko wrócimy z urlopu, bo ostatnio lekko nie miałam, Julka dawała nieźle w kość i przemęczona byłam. Może to i dlatego.

My też śmigamy w spacerówce.

hehehe ja nie pamietam czym była gondola :-D My chyba w ogole jako pierwsi zrezygnowaliśmy z pierwszego wózka bo młody sie już nie mieścił....Ostatnio biedaczek zasnął mi przewieszony przez tą rame w spacerówce i dopiero sąsiad mi zwrócił uwage :-D Bo sie matka zamyśliła i odpłynełam...;-) I każdy spacer sie zaczyna od siedzenia dopiero kiedy mu sie znudzi lekko go opuszczam i jak odpływa to kłade oparcie....jak położe od razu to i tak usiądzie wiec nie mam zbytnio wyjścia...:-)

reklama
Do góry