Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Jedyny problem jaki zawsze mamy z maleństwem, to zapakowanie się do samochodu
ale nie przeszkadza nam to w wyjeżdżaniu ;-) w ciąży też jeździłam póki się dobrze czułam, nawet na Teneryfie byliśmy 
No Madziu tyle, że góry i zmiana ciśnień w ostatnim trymestrze nie bardzo zalecane,ale siedzieć w domu też nie będziemy. Znów pojezierza zaliczymy, a za rok....;-)Dziewczyny nie rozumiem dylematów z wyjazdem wszystko da sie przezyc i szkoda siedziec w domu bo dziecko za małe- to najwieksza gupota Zawsze sie jakis powód znajdzie Przestancie panikowac i w droge . Nawet zaciazonym jak nie ma przeciwskazan i nie trzeba leżec polecam wyjazdowe wakacje a nie parki pod blokiem
Ja coprawda w ciazy musiałam sobie odpuscic dalsze wypady bo fenoterolik brałam
idą czwórki 
)... troszkę roztopy u nas dzisiaj były, a w wiadomościach mówili, że w całej Polsce śnieżyce 
padam z nóg 

uspokoiła się po chwili, ale nie wiem jak długo wcześniej postękiwała
wyrodna matka ze mnie
teraz jeszcze spi, pewnie też odsypia
mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień, bo zostaję z dziewczynami sama - mąż wyjechal do Wawy na szkolenie :-(