klaudia011
Fanka BB :)
ja też wizyta w poniedziałek..ale myślę że USG mi nie będzie teraz robił tylko za 3 tyg...a tak bym chciała zobaczyć Maleństwo...:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Bo tak szczerze to nie wyrabiam się z bieżącym praniem po chłopakach a co dopiero z maleńkimi rzeczami

Podobnie zresztą robi się ze sztruksem

no i czeka mnie expresowy slub!!! i co ja na siebie wloze w 9tym miesiacu
) - trzeba ubrac się wygodnie, bo w końcu mam czuś się dobrze, na biało, bo cóz jest bardziej niewinnego od zycia w moim brzuchu i wypinac brzus dumnie do przodu, absolutnie nie zasłaniac, w końcu jest to najpiekniejszy element kobiety w tym stanie
.
.

Więc staram się o tym nie myśleć. Ale coś przeczucie mi mówi że jednak będzie chłopak
No zobaczymy. Co ma być to będzie. Ważne że narazie czuję się tak że zapominam momentami że mam brzuszek. Jedyne co mi doskwiera to zmęczenie i czasem napadowy płacz bez powodu

- Pani w lab powiedziała, ze w ciągu jej 14 letniej kariery tylko raz ktoś zwymiotował. Ja szłam na badanie niepotrzebnie zestresowana, pomimo iż wydawało mi się że mam dystans do pewnych spraw. Oczywiscie okazało się, że diabeł nie taki straszny jakiego go malują.... 
a o tej linii - to Celinka już też gdzieś poruszyła całkiem niedawno ten temat ;-)