reklama
Kasia to mamy realne sznse siespotkać w szpitalu.. Musze sobie wpisac twoj tel zebym Cie tam jakos znalazła..;-) poprzednim razem byłam na sali razem z laska z listopadowych oich dzieciaczków.. tyle ze ja juz dawno do domku poszłam a ona dopiero 23 list sie cesarki doczekała..
Ale ja to mam dziś pecha do netu
Dwa razy juz pisałam posta i skasował mi sie. raz staciałam łoczność z netem w trakcie zatwiedzania odp. a potem jak już napisałam drugi raz to zawiesił sie komp. Złośliwość przedmiotów martwych
Chiałam sie pochwalić ze o 17 wybieram sie na USG.:-) Mam nadzieje ze dowiem sie jaką płeć ma dzidzia:-)
Czekam też na wiadomość od szwagierki która na dniach powina rodzić jest w 38tyg. Tym bardziej ze w poniedziałek i wtorek troszkę sie napracowałyśmy , przerobiłśmy całego posiaczka( krusznka miała jekieś 160 kg) na pyszne kiełbaski , kaszaneczki i inne smakołki.

Chiałam sie pochwalić ze o 17 wybieram sie na USG.:-) Mam nadzieje ze dowiem sie jaką płeć ma dzidzia:-)
Czekam też na wiadomość od szwagierki która na dniach powina rodzić jest w 38tyg. Tym bardziej ze w poniedziałek i wtorek troszkę sie napracowałyśmy , przerobiłśmy całego posiaczka( krusznka miała jekieś 160 kg) na pyszne kiełbaski , kaszaneczki i inne smakołki.
Monika8887
Wdrożona(y)
To prawda, ze tylko na usg 3d mozna sprawdzic, czy dziecko jest owiniete pepowina?
Nieprawda, na 2d też widać

MADZIU mamy szanse się spotkać
hihi bede pisac na biezaco wiec jak bede miala tremin to dam znać
ja byłam juz na ostatnim usg w 27 tc. i wtedy mała ważyła 1010g ale lekarz mowil ze etraz bedzie najwiecej przybierac na wadze!Myślę ze przed cesarka jeszcze zrobia w szitalu juz akie zwykle usg..
ja k mnie przyjmowali to zostałam wymacana tak szczególowo ze myslałam ze juz rodze
usg tez mi zrobili..
Kasia Zapytaj kto Ci bedzie robić cesarkę- bo nie wszyscy ja moga robic.. napewno robi ja moj gin - dr Moj..

Kasia Zapytaj kto Ci bedzie robić cesarkę- bo nie wszyscy ja moga robic.. napewno robi ja moj gin - dr Moj..
Kluliczek
Babka z laską
Worek sako to dla tatusia, żeby sobie podsypiał na nim
.
Ja mam nadzieję że jutro będę miała USG.
A jak narazie to mam już mamę bez gipsu na nodze, tylko tak się z tego cieszy, że szaleje za bardzo trochę.
Ale mnie pomrocznośc ciążowa napadła, byki robe takie dyslektyczne że szok, nawet na klawiaturze obracam sobie p i b, g i d.

Ja mam nadzieję że jutro będę miała USG.
A jak narazie to mam już mamę bez gipsu na nodze, tylko tak się z tego cieszy, że szaleje za bardzo trochę.
Ale mnie pomrocznośc ciążowa napadła, byki robe takie dyslektyczne że szok, nawet na klawiaturze obracam sobie p i b, g i d.
ania.falko
Entuzjast(k)a
Ja w poniedzialek malo co widzialam na usg ,ale pisiaczka z jajcochami zauwazyc sie dalo od razu,takze jesli masz chlopca to go rozpoznasz napewno:-)madzila-czy Twój maluszek podczas USG był tak ułożony, że nie mogliście poznać płci? Czy może dopiero zdecydowałaś, że chcesz wiedzieć?:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama