reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2009

Ja mam xlandera xq i póki co mam zamiar korzystać z niego...nie wyobrażam sobie kupna nowej spacerówki..taki wybór:szok::szok:ciężko wybrać a jak juz człowiek się na coś zdecyduje to sie okazuje że oczekiwał czegoś innego...ja zmienie wózek jak młoda będzie starsza a ja będę wiedziała czego mi brakuje w naszej spacerówce i czego oczekuje od nowej:tak:

reklama
Ja też już rozgladam sie za spacerówka dla moich bliźniaków bo już mam dość tej karocy, która nigdzie się nie mieści :angry: teraz jezdzimy po sklepach z miarą i sprawdzamy czy nam do windy na długość wejdzie :-) generalnie nawet w sklepach gdzie jest wieeelki wybór wózków to i tak bliżniaczych jest mało np 5 z czego 3 sa po 2,5 tys.............porażka :-( znalazłam świetny na allegro ale za 1200 :baffled: no ale cos czuję że poświece tą kasę z becikowego, rodzinnego i ubezpieczenia i kupię heh w koncu ten już bedzie służył przez jakieś 3 lata :-)

Ja też rozglądam się za spacerówką i mniej więcej wiem czego oczekuję. Niestety w moim miasteczku są dwa sklepy, w których wybór jest pomiędzy Baby Design i Coneco:-( Zależy mi bardzo na lekkim wózku bo teraz mam strasznie ciężki po starszym dziecku i już mi kręgosłup pęka jak go znosze i wnoszę do domu.
Znalazłam jakiś artukuł dot. spacerówek może się przyda:
Jak wybrać dobrą spacerówkę

eeeeejjjjjjj Adiva fajny ten wózek :-):tak: a są takie tylko z 4 kołami?
Bo ja kiedyś pchałam pod górę na podjeździe 3 kołową spacerówkę mojej siostry z chrześnicą w środku i myślałam że mi serde pęknie z wysiłku hihihihihihihihihi
i jakoś tak się zniechęciłam do 3 kołowych wózków :-D;-) ale może niepotrzebnie....może miałam złą technikę :rofl2:

Tzn z tego co sie dowidziałam to firma Hauck ma różniste wózki...wrzuciłam ten bo mi sie podobają takie 3 kołowe :-)

WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (610246185) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze sie takiego czegoś doszukałam...na naszą kieszen i jakiś taki fajny...no i ma rączke przekładaną :-)tylko że przyciężkawy ale ja i tak wózek mam w piwnicy bo nie chce mi sie nic targać na 3 piętro ;-) wystarczy że dzieciak prawie 8 już waży
http://www.allegro.pl/item610179815_wozek_primo_abc_design_coral_pink_alu_7_8_kg.html ten znowu jest leciutki

Ostatnia edycja:
AdiLea ja właśnie obstawiam tę MAGIC ESPIRO, ale najpierw ja obejrzę. U nas na pierwszy plan wysunęła się możliwośc zmieszczenia 2 wózeczków (jeden to nasz zapp) plus zakupów w naszej Fabi. Mamy tej firmy królika (bunny) parasolkę, taka prosta, może byc, ale w zimowym ubranku Jaśkowi już niezbyt wygodnie w niej było. Szkoda, że quinny zappa nie robią w ciut wiekszej wesrji ale rozkładanego :-(.

reklama
Poczytałam troszkę opinii na temat tego FIZZION i niestety d***a:baffled: Koła bez amortyzacji a jak się przełoży rączkę tak, że dziecko do przodu to trzeba kroczkami gejszy chodzić żeby się o kółka nie przewrócić. No i najgorsze to płytka budka- jak dziecko siedzi to jest całe wystawione na wiatr na zdjęciu nawet bok wózka jest na wierzchu. A myślałam, że znalazłam swój typ- nic to trzeba szukać dalej.

Do góry