reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

To super że można głosować codziennie! ja jeszcze nie moge, spróbuje po południu!!!:-D:-D:-DJa też wcisne fotke ale jak Natka wygra!!!!:-D:-D:-D

reklama
Reni a masz konto na nk??Może wstaw link w opisie i niech znajomi tez głosują!!!!!:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Anik dopiero dzisiaj przeczytałam i jestem w szoku:szok: Jejku jak tam można zrobić! I czy to wszystko jest zgodne z prawem??? Hmmm moż teraz bedziesz miała czas na przyjazd do Pabianic- daj znać;-)
Dowiedziałam się, że u mnie w pracy dziewczyny czytają bb ciekawe czy wiedzą już że ja to ja?:baffled:
Reni - zagłosowałam:-)

Reni chodziło mi o to, że ja np na razie wstawiać nie będe bo moja mała jeszcze prócz mleczka nic nie dostaje:-)
no ja sprobuje zagłosować poźniej bo wczoraj poźno klikałam:-)

ehh jestem zła na tą pogodę..niby słonko świeci...a wiatrzysko takie strasznę i zimne że szkoda gadać....po tych zastrzykach to sie panikara zrobiłam...poczekam jeszcze troszke może wiatr się uspokoi i pójdziemy na spacerek...

Anik nie ma tego złego, tak jak dziewczyny wcześniej pisały widocznie tak musiało być.

Reni_Ferek głos oddany, oczywiście codziennie będę oddawać:tak:

Reni głos oddany <codziennie w miare możliwości> wczoraj też:tak: na twoją Natkę:rofl2: oczywiscie:tak:....
klaudia taka pogoda zdradliwa najbardziej :crazy:gorąco i wietrznie.... za ciepło się dzidzię ubierze i się spoci, wiatr powieje i bieda.... za lekko się ubierze też nie dobrze bo... wiatr powieje i też bieda:-p....i bądź tu mądry człowieku.....:confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry