reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
No to super wieści, oby Klusek szybko doszedł do siebie
.

.aga_q
TRZYNASTEGO :)
wielkie kciuki za Kubusia szybki powrót do formy 

klaudia011
Fanka BB :)
ojoj co za wieści :-) świetnie, że wszystko w porządku 

aga_q
TRZYNASTEGO :)
dam znać we wtorek po wizycie u lekarza![]()
Anik - już jest piątek ;-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Anihira super ,że już po strachu!!!Kubusiu zdrowiej szybciutko!anhira - teraz tylko spokój i szybka rekowalescencja jest wam potrzena - czego wam z całego serca życzę :-):-):-)
a u mnie potwierdzony 7t - więc przeżywam wahania nastroju i czasem lekkie spadki formy, ale staram się nie myśleć o tym że jestem w ciąży i poświęcam cały swój czas Karolci

narazie się udaje :-):-):-) i cieszę się ogromnie że mała fasolka zagościła we mnie bo dzieci to najcudowniejszy skarb i cud :-):-):-)
Same wiecie jak dużo szcześcia daje wam poranny uśmiech waszych misiaków albo jak miło patrzeć jak te nasze kruszynki śpią spokojnie w nocy - tyle szczęścia jest przy jednym dziecku a przy dwójce???

już się nie mogę doczekać jak karolcia będzie miała rodzeństwo

wierzę że jakoś sobie damy radę, będzie ciężko czasem pewnie nawet bardzo cieżko ale mam nadzieję że Anioł Stróż będzie nas miał pod swoimi skrzydełkami ;-)
a u mnie potwierdzony 7t - więc przeżywam wahania nastroju i czasem lekkie spadki formy, ale staram się nie myśleć o tym że jestem w ciąży i poświęcam cały swój czas Karolci

narazie się udaje :-):-):-) i cieszę się ogromnie że mała fasolka zagościła we mnie bo dzieci to najcudowniejszy skarb i cud :-):-):-)Same wiecie jak dużo szcześcia daje wam poranny uśmiech waszych misiaków albo jak miło patrzeć jak te nasze kruszynki śpią spokojnie w nocy - tyle szczęścia jest przy jednym dziecku a przy dwójce???

już się nie mogę doczekać jak karolcia będzie miała rodzeństwo

wierzę że jakoś sobie damy radę, będzie ciężko czasem pewnie nawet bardzo cieżko ale mam nadzieję że Anioł Stróż będzie nas miał pod swoimi skrzydełkami ;-)
reklama
aniaj151
Fanka BB :)
no to super anik567 tak trzymać!!!!!!!!!!!!:-):-):-)