reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Jednak wejdziemy z butami do sypialni AdiLei.
Jezeli byla to milosc od pierwszego wejrzenia to rzeczywiscie znaja sie od miesiaca i 6 dni

Nie do sypialni, bardziej chciałam zajrzeć do duszy, trudno mi siedzieć spokojnie gdy ktoś działa na jej szkode. Gdy był temat rozstania z parterem nic nie pisałam tylko pomodliłam sie w intencji Adi. Nie spałam wczoraj przez nią pół nocy i jej los nie jest mi obojętny.

Wszystko sie rozbija o miłość a raczej jej brak . Temat morze...
Artykuł wstrząsający. Jedyne pocieszenie to takie że dzieciątko jest już w dobrych rękach po tamtej stronie życia. Codziennie na świecie rozgrywają sie podobne historie, dramaty, patologie. Panuje bieda, głód, dzieci cierpią. Dlatego kupuje Olce używane ciuchy i zabawki a za zaoszczędzone pieniądze wspieram misje salezjańskie. Mąż poparł mój pomysł. Kropla w morzu, ale zawsze coś. Młodą "od kołyski" będziemy uczyć że trzeba sie dzielić, są biedniejsze dzieci.

reklama
Kluliczku - to ja poproszę o wpisanie na listę styczniówek
Karolina - 21.01.09 - 3500 i 51 cm

a z innej beczki - upiekliśmy wczoraj pierniczki i poczulam święta :-D:-D wyszły super i ten zapach przy pieczeniu....ehhhh...nie wiem tylko, czy doczekają świąt :-D:-D

Ostatnia edycja:
Przepraszam bardzo ze tak rzadko tu zaglądam:-( ale jakoś zabiegana jestem strasznie (dziecko - praca - szkoła) i brak wolnej chwili na cokolwiek.
Oj mniam mniam. Ja latam teraz w poszukiwaniu pisaków do ciasta i nigdzie znaleźć nie moge. A tez marzą mi się takie prawdziwe, pachnące przyprawami święta, ze ślicznie ubraną choinką i pieczonymi pierniczkami.
Buziaki dla Was i Waszych maluszkow:tak::tak::tak::happy:

Ostatnia edycja:
cos tu ostatnio pustawo sie zrobilo???ja dzis wieczorem sie polozylam malego uspic i powylaczalam wszytkie swiatla... szybciej zasypia no i tak malego usypialam ze sam usnelam budze sie okolo 1 w nocy i spac nie moge az do tej pory... maly chrapie caly czas... juz sama nie wiem co ze soba zrobic i wzielam sie za porzadki w lodowce... rozmrazam lodowke od 3 nad ranem... hahhaa z nudow

No pustawo pustawo :-( i wogole nikt nie ma ochoty na zwykłe ploty :-(
Twety - lodówki o tej porze to nie rozmrażałam jeszcze :-D ja jak nie mogę zasnąc, to herbatkę piję i książkę biorę - najlepszy usypiacz ;-)no ale na szczęście ostatnio po prostu padam i spię dopoki mnie Karolka nie obudzi :-p

Weekend sie dziś zaczął to dopiero pustkami zawieje...Za to w poniedziałek pewnie każda opowie jak mikołajkowy wieczór minął :-)

Ehhhh... cały tydzien jakoś pusto tu :-( czuć, że święta sie zbliżają, wszyscy zagonieni - pieką, sprzatają, prezenty kupują;-):-p no nic, zmykam na spacerek, chociaż pogoda nie za bardzo dzisiaj nastraja do spacerowania :-(

...bezsenne noce są straszne, potem człowiek rano nieprzytomny...

Izkab nie kuś bo ja bym chętnie pogadała, ale mam postanowienie adwentowe - ograniczyć inernet :-pmąż zrezygnował z piwa :rofl2: też zmykamy na spacer, ale pogoda :eek:

reklama
No pustawo pustawo :-( i wogole nikt nie ma ochoty na zwykłe ploty :-(
Twety - lodówki o tej porze to nie rozmrażałam jeszcze :-D ja jak nie mogę zasnąc, to herbatkę piję i książkę biorę - najlepszy usypiacz ;-)no ale na szczęście ostatnio po prostu padam i spię dopoki mnie Karolka nie obudzi :-p

no mnie tez sie jeszcze nie udalo do dzis rozmrazac lodowki o takiej porze... usnelam kolo 6 nad ranem a o 9.30 maly mi zrobil pobudke... a co do herbatki to wypilam ze 2 i do tego szklanke rumianku i padlam o 6...

Do góry