reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

My już po spacerku... brrrrr.... brzydko dzisiaj :eek:

Twety - hehehe... to za długo nie pospałaś :eek: ale za to do przodu jesteś z pracami domowymi :-D:-D lodówka czyściutka na święta ;-)

Kupinosia - mój nawet w poście nie umie z piwka zrezygnować, jedno wieczorkiem musi być :wściekła/y:ale mnie to wkurza :wściekła/y: chociaż z drugiej strony, cały dzien pracuje, więc niech ma chłopina :-pja postanowiłam słodkiego nie jeść, ale nie wiem czy długo wytrzymam :sorry:

reklama
a u nas pogoda nawet w miarę :-) z rana jakaś mrzawa była i wydawało się, że deszcz pada - bo kostka mokra, ale jak wyszłam to całkiem nieźle było, nie wiało to najważniejsze :-)

kurna, a mój to nie dość, że nie potrafi sobie piwkowania odmówić to jeszcze na jednym nie poprzestanie - dzień w dzień minium dwa muszą byc, a najlepiej jak trzy wypije :wściekła/y::wściekła/y: denerwuje mnie to już :-(

jesli chodzi o piwko to moj malz tez raczej nie potrafi sobie odmowic i conajmniej 3 razy w tygodniu po kilka wypija, ale musze przyznac, ze ja tez bardzo lubie piwo i przed ciaza z tego korzystalam, a teraz musze sobie odmawiac niestety i tylko od czasu do czasu 1 wypije :-(

hehehe... a ja myślałam, ze to mój tylko taki pijak ;-) u mojego na szczęście na jednym wieczornym się kończy :tak:ja wolę sobie winko wypić, piwo jakoś mi nie wchodzi :sorry: teraz niestety tylko raz w tygodniu 1/4 kieliszka sobie wypiję, tak dla zdrowotności :-p
Karola mi dzisiaj dała popalić, wogóle w dzien nie chciala zasnąć.... skończyło się wielkim rykiem :szok: i zasnęła...

mój w tygodniu nie piwkuje ale za to w weekend nadrabia ;-) mi piwko też smakuje...tzn smakowało przed ciaża

u nas dzisiaj ładnie ale zimno..ubraliśmy się cieplutko i dwa razy na spacerku bylismy...

Klaudia - u nas wczoraj tak było - mroźno, ale słoneczko świeciło :tak: a dzisiaj cały dzień mgła się utrzymywala i powoli schodziła, więc jest mokro i nieprzyjemnie.... ja już bym chciała zimę...troszkę śniegu, delikatny przymrozek i słoneczko :sorry:

dziewczyny juz wiem czemu po 1 miesiaczce po porodzie, ktora dostalam 8.10 nie dostalam nastepnej!!! jestem w ciazy :oo: :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry