reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było. Plus jest taki że wreszcie napisałam magisterkę i obrona w lutym...dwa lata się za mną ciągneło :-)

Chciałabym wszystkim STYCZNIOWYM Maluszkom, złożyć serdeczne życzenia urodzinowe!!!

Black - moje gratulacje!!!!! Śliczna maleńka córeczka już na świecie!

Pomyśleć że dokładnie rok temu miałam już skurcze,a teraz Ksawi już chodzi, robi demolke w domu i podrywa mamy na placach zabaw :-) kurcze ale czas "zleciał".

Serdeczności dla wszystkich styczniowych dzieciaczków:-)

dołączam foto swojego rozrabiaki ;-)

Załączniki

• P1080196.JPG
    P1080196.JPG
    63,6 KB · Wyświetleń: 51
Miaa - czas szybko leci, tez się zastanawiam, kiedy te dni minęły :szok: Śliczny synek, jaką ma bujną czuprynkę :-D Sto latek dla Szkraba małego :-)

Dziewczyny ja wstałam a tu na termometrze -18 stopni :szok: No ale dziś ma być najzimniej, a potem już ma się ocieplać :tak: Zobaczymy - oby!
Miłej niedzieli! :-)

Niedawno skończyłam czytać przepiękną książkę pt " Kwiaty na stepie " taki pamiętnik z zesłania do Kazachstanu.( Barbara Piotrowska- Dubik ) Tam dopiero rodacy mieli przeżycia, zimą - 50 stopni :szok:, burany i życie w skrajnej nędzy. Mnie to by od razu chyba ścięło :baffled: Co teraz wyjdę na dwór to mi sie ta książka przypomina. W każdym bądź razie polecam- bardzo wciągająca, mądra i prawdziwa

reklama
U nas dziś nie za fajna pogoda, co chwilę śnieży z wiatrem, spacerek odpuszczamy ;-)
A z tym mrozem, to coś w tym jest, nawet u nas w te mrozy jak było to śliczne słonko i zero wiatru to nie odczuwało się go aż tak bardzo :tak:

Lucy - widzę, że i u Was z racji tego, iż powołań co raz mniej to księża zachęcają już od najmłodszego - my jak z Olą w kościele byliśmy na tej mszy roczkowej i młoda usnęła na kolanach taka rozwalona, to ksiądz który chodził z tacą skomentował: "ja też tak zaczynałem" :-p

Do góry