reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Kuleczxka przez lata opcje polityczne sie zmieniały... niestety ostania nie moze ponosic winy za poprzednie .... poza tym wiele ludzi swiadomie wybiera tereny zalewowe a do tego sie nie ubezpiecza .. Powiedzcie kto normalny kupiłby mieszkanie na kozanowie w swiezo wybudowanym bloiczku.. ja napewno nie.. i tak siest w wiekszosci miejsc...

cześć, przywitam się chociaż z lekkim opóźnieniem. Jestem mamą styczniową, najpierw z 2009, teraz prawdopodobnie też styczeń,tyle że 2011:)
postaram się zaglądać dość często.
Pozdrawiam

witajcie kochane!
wpadlam sie pochwalic ze mam juz coreczke Laure ktora ur. sie w 31tyg ciazy, 1760g i 44cm...
jest zdrowa, silna ale musi nabrac troszke cialka ;-) i pobyc z 5-6tyg w szpitalu!

Gratuluje! I trzymam kciuki za Laurkę, by jak najszybciej mogła zjawić się w domku. Trzymaj się cieplutko, teraz pewnie Ci ciężko, bo maleńka taka malutka i nie z Tobą, ale mam nadzieję, że szybko zleci ten czas i wszystko będzie ok :-).

Perla - ogromne gratulacje !!! dużo zdrówka i sił dla Ciebie i Laurki :tak: jesteście dzielne kobitki ;-)

reklama
Do góry