• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

reklama
Więc ciągłość dni zachowana:) Ciekawe czy dziś jeszcze jakieś dzieciątko się pojawi na świecie?:) Malta przysłała mi nawet fotkę Wiktorka i synuś ma włoski:) takie czarniutkie:)....nie pamiętam czy ona się skarżyła na zgagę?;)

witajcie kochane brzuchatki:)
normalnie doznałam szoku jak weszłam na forum dzis:szok: jeszcze przed sekundą czytałam post Malty z wczoraj z 21.18 jadę dalej a tu patrzę, że już urodziła synka!!! cudownie!! miała szybki poród, fantastycznie hehe a widzę, że termin miała tylko na 4 dni przed moim a mnie wczoraj znów na wieczór dopadły skurcze i już tak szybko nie mijają;pppp
super nowinka na początek dnia!! czekamy na zdjęcie Wiktorka, Ribi szczęściaro już widziałaś małego szkraba
Paola cieszę się, że się odezwałaś bo się martwiłyśmy o Ciebie:)

Dziewczyny, wy mnie naprawde nie straszcie bo jak ja pierwszym razem urodzilam w 3,5 godziny to co bedzie teraz :eek:.
Ciagle tylko nie wiem jaka roznica po oksytocynie a bez... moze jak teraz samo pojdzie to bedzie wolniej? Ja chce tylko do szpitala dojechac :-p. Jutro wizyta u ginka- jupi! :-D

Super, że mamy kolejnego dzieciaczka!
Chyba już codziennie z rana będzie dobra nowina. Ciekawe na kogo wypadnie w święta :P
Mi lekarz powiedział na ostatniej wizycie, że jeszcze miesiąc pochodzę, ale kuzynka jak była w ciąży, to na piątkowej wizycie się dowiedziała, że ma przyjść za 2 tygodnie, bo jeszcze na pewno nie urodzi, a w niedziele jednak urodziła, więc lekarz też może się pomylić...

Eevciaa spokojnie! Zadazysz dojechac :) Jednak mimo wszystko rzadko sie zdarza, zeby ktos nie dojechal do szpitala ;)

Co do Malty jeszcze to spory jej synus jak na 36 tyg i 4 dni :szok::-) Moze miala jednak zle termin wyliczony, wyglada jakby synka w terminie urodzila :-)

reklama
evciaa nie martw się ten poród będzie ekspresowy....jak coś to małż odbierze go w samochodzie ;) Mam nadzieje,ze jednak wszystkie "stycznióweczki" będą miały lekkie porody:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry