• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Ribi a możesz wkleić foto na wątek z galerią maluszków???

Madlen ja mam ten sam czas jak Malta a jak byłam tydzień temu na wizycie to Tomcio ważył 3400, więc poprostu dzieciaki mamy duże :) Mi lekarz powiedział, że dziecko już gotowe do porodu :).

My po śniadanku, za chwilę mąż z wiki jeszcze na małe zakupki pojadą a ja zajmę sie obiadkiem i potem leniu****emy :)

reklama
Ribi a możesz wkleić foto na wątek z galerią maluszków???

Madlen ja mam ten sam czas jak Malta a jak byłam tydzień temu na wizycie to Tomcio ważył 3400, więc poprostu dzieciaki mamy duże :) Mi lekarz powiedział, że dziecko już gotowe do porodu :).

My po śniadanku, za chwilę mąż z wiki jeszcze na małe zakupki pojadą a ja zajmę sie obiadkiem i potem leniu****emy :)

Kochana wiesz nie chcę się wychylać,bo to nie moje dzieciątko:) Myślę, że lepiej jak Malta to zrobi jak już wróci do domu....Wiesz nie każdy sobie życzy takich rzeczy:)

hej dziewczynki

witam niedzielnie.

fajne wiadomości od malty, chociaż w pierwszej chwili pomyślałam, że to może blondi.

A ja się bardzo niepokoję się Filipkiem. W nocy obudził się i mówił, że chce pić, wypił cały kubeczek rumianku, rano nie chciał wstawać z łóżka, mówił że jest zmęczony i musi odpocząć. I też tylko pić, wypił jeszcze 2 kubki rumianku i wody. Bałam się mu dawać cokolwiek innego. Ja wstałam poszłam się myć, przychodzę do pokoju, a on śpi. To zupełnie niepodobne do mojego dziecka, on nawet w chorobie szaleje za dwóch. :-(:-(:-(Temp. nie ma, noskiem troszkę ostatnio ciągnął i od czasu do czas skarżył się na bóle brzuszka. Nie wiem co jest grane, nawet jeżeli to jakieś "tradycyjne" choróbsko z przedszkola tak dziwnie jak na niego objawy.

fogia no dziwne te jego objawy....tym bardziej że nie ma temperatury. Wiesz obserwuj go a jak coś to albo wizytę prywatną zamów albo pojeedź na ostry dyżur....(tylko co powiesz?!) Ale to faktycznie nienormalne jak na dziecko....obserwuj go i zdawaj relaacje co z nim....a rumianek mu dajesz bo?...z powodu bóli brzucha? i gdzie goo boli ten brzuch?

Halo dziewczyny:)
ja w 2 paku nadal:)
Ale w wzwiazku z moim wysokim pulsem lekarz chcial mnie polozyc do szpitala;/ ale jakos sie wywinelam.. musialam porobic wyniki na TSH, poziom Mg Na i K, CRP i morfologie wyniki odbieram jutro i w srode znow na wizyte i ma robic mi USG a przed wizyta jeszcze KTG...

Witam z rana ja mam dzisiaj lenia i jeszcze jestem w łóżeczku jak nigdy, odpalam forum, a tu super wieści z rana.
Paola najważniejsze że już w domku, ale przeżycia przed porodem, kurczę nie ciekawy ten szpital lepiej przetrzymaj do otwarcia tego oddziału jak zaczniesz naprawdę rodzić.

Super Malta urodziła jestem ciekawa czy prawie wszystkie będziemy robić akcje porodowe nocne. Ja coś czuje że u mnie tak się zacznie w nocy, ponieważ jestem śpiochem i będę miała pobudkę. Jak teraz wychodzę na wieczorny spacer z psem to sobie myślę aby nie w nocy, bo strasznie zimno jakbym co najmniej na dworze miała rodzić :-D
No dziewczyny miały szybkie porody, ale pewnie mi tak szybko nie pójdzie z pierwszą dzidzią zawsze dłużej trwa.

Eevciaa spokojnie nie martw się dojedziesz do szpitala no chyba że będziemy oglądać wiadomościach o Twoim porodzie np. w samochodzie i od razu córeczka sławna razem z mamą. :-D
Fogia nie martw sie na pewno będzie wszystko dobrze. Może to jakieś osłabienie org.

reklama
dziewczyny ja mam szybkie pytanie....wczoraj i dziś czuję takie kłucio-bóle w szyjce macicy....czy to normalne? To są takie ostre bóle....nic nie leci...ma to związek z ruchem dziecka (tak mi się wydaje,bo przed chwilą zaczął się ruszac i znowu bolalo). Dziewczyny to chyba nic złego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry