Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny ja mam szybkie pytanie....wczoraj i dziś czuję takie kłucio-bóle w szyjce macicy....czy to normalne? To są takie ostre bóle....nic nie leci...ma to związek z ruchem dziecka (tak mi się wydaje,bo przed chwilą zaczął się ruszac i znowu bolalo). Dziewczyny to chyba nic złego?
kochana jak najbardziej normalne - ja tak mam od dwu tygodni. Szyjka się skraca - to dobrzedziewczyny ja mam szybkie pytanie....wczoraj i dziś czuję takie kłucio-bóle w szyjce macicy....czy to normalne? To są takie ostre bóle....nic nie leci...ma to związek z ruchem dziecka (tak mi się wydaje,bo przed chwilą zaczął się ruszac i znowu bolalo). Dziewczyny to chyba nic złego?
No tak, tylko ze ja bede musiala corcie do tesciow wyslac i tesc dopiero przyjedzie i mnie zawiezie do szpitala, a to nie 5 minut drogi ;-).Eevciaa spokojnie! Zadazysz dojechacJednak mimo wszystko rzadko sie zdarza, zeby ktos nie dojechal do szpitala
![]()
evciaa nie martw się ten poród będzie ekspresowy....jak coś to małż odbierze go w samochodzieMam nadzieje,ze jednak wszystkie "stycznióweczki" będą miały lekkie porody
![]()
. Ciekawa jestem jak to będzie jak się zacznie ale czuję że może być wesoło
. Może sama będę miała co napisać w wątku https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ :-)hej dziewczynki
witam niedzielnie.
fajne wiadomości od malty, chociaż w pierwszej chwili pomyślałam, że to może blondi.
A ja się bardzo niepokoję się Filipkiem. W nocy obudził się i mówił, że chce pić, wypił cały kubeczek rumianku, rano nie chciał wstawać z łóżka, mówił że jest zmęczony i musi odpocząć. I też tylko pić, wypił jeszcze 2 kubki rumianku i wody. Bałam się mu dawać cokolwiek innego. Ja wstałam poszłam się myć, przychodzę do pokoju, a on śpi. To zupełnie niepodobne do mojego dziecka, on nawet w chorobie szaleje za dwóch. :--
-(Temp. nie ma, noskiem troszkę ostatnio ciągnął i od czasu do czas skarżył się na bóle brzuszka. Nie wiem co jest grane, nawet jeżeli to jakieś "tradycyjne" choróbsko z przedszkola tak dziwnie jak na niego objawy.

uffbo wiecie jak mam takie pojęcie że dziecko cisnie, cisnie i za chwilę cala szyjka się otwiera i dziecko na świecie
a mi jeszcze ponad miesiąc został....
evciaa jakos sie wszystko ulozy i zdazysz, nie moze byc inaczej
No ja tez nie mam blisko do szpitala, mam 30 km, ale musze dojechac bocznymi drogami, ktore podczas ostatniej sniezycy byly zablokowaneNo ale trzeba myslec pozytywnie, ze urodze bez problemu i dojade tez
![]()
nic takiego się nie stanie - dzieci nie wylatują na ulicęuffbo wiecie jak mam takie pojęcie że dziecko cisnie, cisnie i za chwilę cala szyjka się otwiera i dziecko na świecie
a mi jeszcze ponad miesiąc został....