• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Właśnie niusia87 i olandia możecie mnie trochę oświecić na temat tej cholestazy, jakie miałyście objawy i jak w takiej sytuacji lekarze reagują??? Ja dzisiaj odebrałam wyniki i mam podwyższony ASPAT i leukocyty a to podobno właśnie wskazuję na cholestazę. Wizytę mam dzisiaj o 19 ale strasznie się stresuję. Za każdą informację będę wdzięczna bo boję się trochę czytać inf na necie.

reklama
mąż nie daje się zmolestować:-D co chwile pyta jak się czuję, masuje krzyż i mówi do Szymka :-) obserwuje mnie non stop :-)

jak pochodze po mieszkaniu to bóle jakby na chwilę ustępują, ale jak tylko siądę to na nowo... ale cierpliwie czekam :-)

tysia - dobrze, że się odezwałaś!
modlicha - super że wizyta udana!
blondi - odpoczywaj!

Cierpliwość jest teraz najistotniejsza :-)

ewcia kurcze wiem, że ciężko bez męża ale wiesz musicie się dowiedzieć co jest grane z jego zdrowiem. Jak trzeba zostać w szpitalu to trzeba. Ja trzymam za Ciebie kciuki żebyś była dzielna i nie urodziła przed czasem... w końcu małż musi Cię wspierać:)

blondi leż i odpoczywaj....nie jesteś HIMEN :) więc leż i niech wszyscy Ci usługują:)

tysia ufff w końcu się pojawiłaś, bo powiem Ci że wszystkie laseczki sie martwiły....mam nadzieję, że teraz już będzie tylko dobrze...

moncia to czekamy na rozój sytuacji:)

niusia - super, że trafiłaś na dobrego lekarza i potrafił ci pomóc :-) teraz to spokojnie możecie się szykować do Świąt

Słyszałam od jednej lekarki, że w Krakowie jakieś jaja z podpisywaniem kontraktów z NFZ: umowy na przyszły rok nie ma kardiologia w szpitalu JPII, najbardziej specjalistyczny oddział osteoporozy (nie pamiętam szpitala), neurologia w szpitalu Babińskiego w Kobierzynie, :wściekła/y: a kontrakt dostały po prostu ci, co dali najniższe ceny. mam nadzieję, ze oddziały ginekologiczne nie mają tego problemu

u mnie w przychodni wisi taka wielka recepta i na niej napisane że od 3 stycznia z powodu nie podpisania kontraktów nfz lekarze rodzinni nie przyjmują i w razie problemów trzeba wzywać karetkę i że wszystkich wyjaśnień udzielają Ewa kopacz i ktoś tam jeszcze i nr telefonu podany

To co się dzieje w tej naszej słuzbie zdrowia to paranoja. Dosłownie masakra jakaś. Wolałabym aby nie pobierali mi składek zdrowotnych co miesiąc z wypłaty i wolałabym prywatnie chodzić. Bo to co zabiorą to na lekarza prywatnie starczy a jak przychodzi co do czego to i tak prywatnie iść trzeba.

To co się dzieje w tej naszej słuzbie zdrowia to paranoja. Dosłownie masakra jakaś. Wolałabym aby nie pobierali mi składek zdrowotnych co miesiąc z wypłaty i wolałabym prywatnie chodzić. Bo to co zabiorą to na lekarza prywatnie starczy a jak przychodzi co do czego to i tak prywatnie iść trzeba.

i tu masz racje, ciągną od nas ile się da a i tak wszędzie jest fatalnie, te nasze pieniądze to nie wiem na co idą na prawdę ....
A tyle milionów się co roku marnuje

reklama
Witam dziewczynki, niestety wylądowałam w szpitalu z gestozą i bóg wie czym jeszcze..dzisiaj dopiero wyszłam, dlatego tylko że mam 5 min .do szpitala w razie czego, niestety nie miałam jak was zawiadomić, akurat też skończyła mi się umowa na tel.i przeszłam na inny, o szczegółach pobytu napiszę na prywatnym, ale powiem , że przeżyłam istny horror:/ niestety nie nadrobię już zbyt dużo..ale może co nieco poczytam") dziękuję za troskę:*
dzieki Bogu sie odezwalas!!!!!!!!!!! zaraz wskocze na zamkniety zobaczyc co u ciebie!! Giovanessa juz chciala cie po mieszkaniach w waszej miescinie szukac:) widzisz jak sie martwilysmy:)

Ja dziś wielkie pieczenie sernik, piernik i przekładany wafel. Kapusta z grzybami robi się na pierogi. Dziś o dziwo się wyspałam choć poszłam spać coś koło 3 bo oczywiście nie umiałam zasnąć.

Zauważyłam że Michasia nie lubi miksera bo szalała hehe :)

Dziewczyny a na koniec coś dla humoru

Czym się różni ogolona cipka od nieogolonej?

- ogoloną liżesz jak lizaka

a nieogoloną jak lizaka spod szafy ;)

Pozdrowionka ;)
dobre:):)

a mi jest niedobrze! bylam na zakupach tylko w zabce, aptece i przychodni, wrocilam cala spocona!!!!! zmeczona! no i 190zl z dzisiejszego dnia w plecy.. jakas masakra normalnie!!:no:nie mam sil nawet pisac:(
w kazdym badz razie kupilam twarog i robie sernik moncii ale czy moge dodac do niego brzoskwinie? odpisz mi monciaa zanim urodzisz plisss:):-):-) ja ci daje 48h i bedziesz Szyma tulic:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry