Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Was w polodnie
Wczoraj rzeczywiscie mi ostro hormony odbijaly- poklucilam sie z mezem a potem stwierdzielam ze po prostu MUSZE posprzatac swiatecznie lazienke. Skonczylam po 2 ale przynajmniej humor mi sie znacznie poprawil. Teraz jade na wizyte i na zakupy.

Ha, moje to ci wiedzą już dokładnie - nie tylko jak wychodzi ale również jak się to robi by taki bobas powstałA pytały Wasze starsze dzieci jak się dzidziuś urodzi? Tzn. w jaki sposób?
Ha, moje to ci wiedzą już dokładnie - nie tylko jak wychodzi ale również jak się to robi by taki bobas powstałNo ale oni są już starsi
A mamy w domu taki atlas człowieka dla dzieci i tam dokładnie jest w rysunkach każdy układ łącznie z rozrodczym![]()
Zatkało mnie hehe. Pozostawiła to pytanie bez odpowiedzi i nie dopytywała, ale jak zapyta jeszcze raz to się zastanawiam co jej powiedzieć, hmm...

A czy lekarz nie kazał ci odpoczywać?hej dziewczynki, wrażenia ze szpitala na odpowiednim wątku, a tymczasem tylko się witam i biorę za obiadek i pranie jakieś, muszę doprowadzić domek do ładu po nieobecnośći..miłego dnia:*
na szczęście nie płacze ( widać dobrze się odzywiam)hihi a tak naprawde to wogóle nie mam apetytu,jem bo muszę.najchętniej tylko bym piła wodę.a i co najważniejsze wszystkie bóle żołądka zniknęły!!!!! takze juz odstawiłam polprazol!! hura!!jeszcze mi dokucza brzuch i czuję szwy ale z dnia na dzien jest lepiejMój genialny mężulek mi piłkę ustami nadmuchał - ten to ma płuca
a co do czopa to ja nadal dokładnie nie wiem jak on wygląda, ale mi chyba jeszcze nie wypada, tylko sam śluz, który jest często zielony...