Gosia_27
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny jak zaczelam dzisiaj gotowac tzn narazie tylko 3 kg kapusty i groch to ja na zlosc cos mnie kluje kurde jakbym kolke miala ale o wiele silniejsza masakra jakas jak potrzeba spokoju to mnie cos meczy. Gogi moj syn 21 stycznia skonczy 5 lat a pytal sie mnie ze szczegolami jak sie rodzi dziecko bo to ze w brzuchu to wie bo rozmawia z nim i dotyka jak kopie ale jak wychodzi z brzucha ja mowie ze pan doktor go wyjmuje to on chce wiedzec ale jak gora dolem z pupy? nie wystarczy powiedziec ze z brzucha.A jak sie zaczelam smiac jak sie juz tak szczegolowo pytal to z powazna mina mowi do mnie no co ja nie wiem jak to jest.Wiec ogolem jakos wybrnelam ze pan doktor zakrywa brzuszek takim specjalnym parawanem i wyjmuje z brzuszka i juz ne dopytywal pewnie jakbym miala cesarke pierwsza byloby mi latwiej bo by widzial ze brzuszek nacinaja i wyjmuja ale jak porod naturalny to nie wiem wiem ze znajac go to bedzie potem gadal glupty.JAk ostatnio nagle wysakkauje i naglos krzyczy mama ma grube cycki JA nie wiem co mu do glowy styrzelilo wiec o tylku tez by powiedzial ze bejbi stamtad wyjmuja.Mysle ze przyjdzie pora to sie dowie szczegolow.