reklama

Styczen 2011

reklama
Mam 17lat. Lekarz mówił mi o tym szwie, ale jest jeszcze za wcześnie żeby go założyć. Bardzo dużo leże żeby było dobrze. A jak tylko wstane to chłopak zaraz mnie pogania na kanape. Staram się o tym nie myśleć ale tak się nie da ;((
Lekarz powiedział, że jeżeli do 16 tygodnia będę miała takie rozwarcie, albo większe to założy ten szew. Jutro mam wizyte.
O to jesteś młodziutka i silna - wszytko będzie dobrze :) Wiem że nie da się nie myśleć i nie przejmować, jak każda mama - ale dużo myśl pozytywnie to pomaga :)

To ja też:
giovanessa..... 9 styczeń (???)..... Sandra - synów już mam :-)

Przyszła mama - mój najstarszy syn jest od Ciebie o rok młodszy :-)
Zaczynam się bać, że jak mnie straszy, że niedługo babcią zostanę, to coś w tym może być :-D

zielona2909........1 styczeń .................(imię dzidzi)
damqelle........2 styczeń...........Wawrzyniec lub....
giovanessa..... 9 styczeń (???)..... Sandra
joasiab.............12 styczeń.......... Tomasz lub Maja lub Aleksandra
MartaPe...........19 styczeń............(imię dzidzi)
weronika87...................23 stycznia....JUEK MOZE FRANEK A MOZE BASIA LUB MATYLDA:)

zielona2909........1 styczeń .................(imię dzidzi)
damqelle........2 styczeń...........Wawrzyniec lub....
giovanessa..... 9 styczeń (???)..... Sandra
joasiab.............12 styczeń.......... Tomasz lub Maja lub Aleksandra
MartaPe...........19 styczeń............(imię dzidzi)
weronika87...................23 stycznia....JUEK MOZE FRANEK A MOZE BASIA LUB MATYLDA:)
batonik24.................11 styczeń.......... Kajetan lub Blanka
dopisane

witaj zielona :)

Ja mimo zabezpieczenia zaszłam w ciąże (prezerwatywa+tabletki), na początku chciałam usunąć, ale nie mogłabym tego zrobić. A teraz jak myśle o tym, że mogłabym poronić to mnie to załamuje. Boje się jutrzejszej wizyty ;(

reklama
Ariska cena sesji ciążowej to ok 400 zł oczywiście zależy od fotografa. Myślę, że warto się skusić bo masz pamiątkę.

przyszla_mamaa spokojnie wszystko będzie dobrze tylko musisz leżeć.

Dopisuję się do listy
ribi ......25 stycznia.....(imię dziecka)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry