reklama

Styczen 2011

reklama
Hej girls
my dziś cały dzień spędziliśmy poza domem. Przyjechała moja koleżanka z USA, siedzi sobie na wsi u rodzinki i nas zaprosiła. Pogoda znośna, nawet trochę padało więc udało nam się przyjemnie poodpoczywać. A że koleżanka ma małego, pół rocznego synka to przypomniałam sobie co mnie czekać będzie. :-D:-D Muszę Wam się pochwalić, że mój Fifi zachowywał się wzorowo, gadał do dzidzi, kołysał, dawał smonia, woził w wózeczku, aż rosło mi serce z dumy. Trochę przestałam się obawiać tego co będzie się działo od stycznia. :-D:-D:-D

my wróciliśmy właśnie ze spacerku, Wiki pojeździła na rowerku aż przyjemnie. Powiem Wam, że dzisiaj ogarnoł mnie jakiś lęk przed tym wszystkim. Budowa domu, poród, wybór szpitala co u mnie nie jest takie proste, czy poradzimy sobie z mężem z tym wszystkim i w ogóle miałam dzień rozmyśleń. Czy zostac w mieszkaniu i nie zawracać sobie głowy tą budową...?? Ale to nasze marzenie i w ogóle... Oj nie zanudzam, ide kąpać Wiki...

Mi ostatnio przewiało dół pleców smarowałam się tzw końską maścią i jak ręką odjął. Napewno nie szkodzi maluszkowi bo to tylko miejscowo i na skóre działa rozgrzewająco

No tak niby smarujesz się miejscowo ale przecież to i tak wchłania się przez skórą do krwioobiegu lepiej zapytać się lekarza albo w aptece co można używać
Dzwoniłam do rodzinnej i kazała nasmarować to ramię spirytusem i wygrzać poduszką elektryczną. Jeszcze boli ale mniej niż wczoraj. Nie cierpię takich sytuacji. Kiedyś brałam tabletkę przeciwbólową i nie poświęcałam podobnym sprawom więcej niż godzinę czasu. Teraz trzeba się cackać ale to wszystko to przecież dla bejbika.

...................Dobrej nocki wszystkim ...................................

slonce3_%28www.e-gify.pl%29.gif

myślę, że trzeba by jednak uzupełnić tamtą listę styczniówek...
tam jest wszystko po kolei, wg terminów...
ciekawe co z Molala i co z Ewcią, która miała być naszym moderatorem..

dobrej nocki

lista już jest i nie widzę powodu dlaczego miałybyśmy po raz kolejny ją robić i to tutaj na ogólnym forum jak jest założony osobny temat a Molala osoba która się tym zajmowała z tego co pamiętam to chyba jest na wakacjach więc nie dajmy się zwariować i poczekajmy aż wróci ;) piszcie do niej to zapewne jak wróci to uzupełni :)

reklama
Witam z rana
widzę że u WAs wrze wieczorkiem jak ja już ledwo zyję hehe

jeśli mozna to i ja chcę się dopisać do listy
mona-zalew ....9 styczeń 2011.....( Tymon lub Gaja)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry