Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mona-zalew TAK do mnie;-) ale już wysłałam Tobie tylko tam potwierdzic musisz
DZIEWCZYNY NIE DOPISUJCIE SIE TUTAJ DO LISTY, BO I TAK MY WAS NIE DOPISZEMY MUSICIE PISAĆ DO MOlaGo BO TO ONA ZAJMUJE SIĘ TYM WSZYSTKIM...WIĘC TUTAJ TO BEDZIE DAREMNE BO I TAK JESZCZE RAZ BĘDZIECIE MUSIELI NA PRIV WYSŁAĆ!!!!!!!!!!!!!
Lekarz powiedział, że już mógłby założyć szew, ale nie chce ryzykować. Zaraz wstawie do albumu fotki brzuszka z dzisiaj rana Wygląda jakby troszke urósł
przyszla_mamaa wiesz ja się z jednej strony ciesze, że lekarz jednak rozważny i pewnie dlatego Cię chce przytrzymać dłuzej w szpitalu by jak o ten szew chodzi poprostu nie ryztkować i mysle, ze ogólnie dobre lekarz ma podejście... ale pewnie strasznie sie boisz zakladania.... tym bardziej jak się nigdy w życiu nie miało i tutaj pewnie pod tym względem kazda z nas by się bała!!!! Więc dzielna musisz byc i ZAŁOŻE SIĘ, ŻE JESTEŚ!!!!! Jak ma pomóc to niech zakładają i bedzie dobrze, a jeszcze lepiej bedzie jak niebęda musieli!!!!Ale lekarz uspokaja Cie? jest dobrych mysli???
A brzusiem to się kochan chwali ile wlezie!!!!!!!!!!!!!
Lekarz mówi, że napewno wszystko będzie dobrze, że tabletki i kroplówka pomoże, a jak nie to szew na podtrzymanie i donoszę ciążę. Już wstawiłam zdjęcia chcesz to zobacz
No to masz być spokojna i się nie stresować!!!!!!!!!!!! BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!! Ciesze się jak lekarz mówi, że będzie to napewno będzie!!!!!!!!!!!
No to ide zobaczyć