reklama

Styczen 2011

przyszła_mama trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Karolcia wyślij i do mnie zaproszenie , proszę:-)

Ja zamiast sprzątać wzięłam się za robienie pazurów...jeszcze nie skończyłam...zostały mi jeszcze stopy. Muszę jakoś wyglądać. U nas dziś chłodniej chyba będzie jakiś deszczyk.
Ja na obiadek dziś robię makaron ze szpinakiem :happy2: już się nie moge doczekać.
Myśl o gołąbkach źle na mnie działa. Nawet nie mogę oglądać tej reklamy "goąbki bez zawijania" robiłam gołąbki na samym początku ciąży i mam teraz obrzydzenie i do mięsa mielonego i do kapusty.

reklama
My juz z Wiki zupkę zjadłyśmy :) Ogórkowa :) A na gołąbki to mam smaka już dawno ale sama nie robię. Poczekam aż moja mama do Polski przyleci 7 sierpnia i obiecała, że mi zrobi :)

przyszła_mama dobrze, że lekarz jest dobrej myśli. Ty też musisz być :)

Ribi ja Tobie zaraz po Twoim poście wysłałam zaproszenie...już bedzie godzinka napewno...zobacz czy nie dostałaś bo u mnie pisze, że jeszcze nie potwierdziłaś ale oczekuje...

Ja już też sie niemoge doczekac jak do Polski pojedziemy....w szczególności na kluski z gulaszem mjojej mamci albo z pysznym sosikiem mojej teściowej z pieczenią....ajjjjjjjjjjjjjj jak to za mna chodzi :) A ja z mięsem gołapków nie robie tylko z grzybami bo mąż mój jest wegetarianin ale z mięsem i tak zbyt mi nie smakowały;)

eeee ja tutaj w porze obiadowej nie zagladam bo oszaleje jeszcze mi tutaj Joasiu robisz samki ogórkową na zawał padne i tyle z tego będzie haha

Ja ide teraz ziemniaki obierac na obiadek;)

aaale Galerie masz super!!!! i brzusio cudniasty i jaki juz fany i duży:) No to mamuska pięknie prosze w łóżku leżeć i mysleć o samych przyjemnych rzeczach i będzie wszystko dobrze:)!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolcia juz się "zapisałam"

przyszla_mama ale brzusio, ja mam dużo mniejszy:-( ale pewnie niebawem się powiększy :)
już zjadłam obiad i teraz mała sjesta :)

Ribi pochwal się swoim brzuszkiem ;)
Karolcia1125 leże, leże tylko chodzą przy mnie i kroplówki zmieniają. Lekarz co chwila przychodzi i sprawdza wszystko, powiedział, że nawet kilka godzin po tabletkach i kroplówkach szyjka może się wydłużyć, a rozwarcie zmniejszyć. Wieczorem jeszcze raz sprawdzi, zrobi USG dopochwowe i zobaczy czy coś się zmieniło. Mówił, że jak będę miała skurcz i będę parła to mogę urodzić, ale nie wiem jak to możliwe :szok:

przyszła mama kurcze w szoku jestem że lekarz mówi o wydłużeniu szyjki
ja w 1 ciązy w 6 miesiacu miałam 5 cm i mimo leków itd nie wydłuzyła sięszyjka ani nie zmniejszyło się rozwarcie tylko po lekach nie było skurczy i rozwarcie się nie powiększało
w 2 tak samo

reklama
mona no ja dokładnie tez tak miałam rozwarcie nigdy sie nie zmniejszyło ani szyjka nie wydłużyła ale leki robiły swoje... bo skurcze nie były aż tak silne i niebezpieczne, a do tego sterydy i faszerowało tak...
No lekarz wie co robi może coś się da w tak wczesnej ciązy zdziałać:tak: Oby:tak:

przyszla_mamaa
tych czarnych scenariuszy to nawet nie bierz pod uwage!!!! będzie dobrze:tak:

joasiu oj to pewnie cos Ci przeskoczyło:-( Mi ostatnio prawie 2 tygodnie po takim nadwyręzeniu szyja okropnie bolała:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry