reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Cześć! Przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale na badania wzięli mnie dopiero po 22 i już później byłam zmęczona. Dobrych wieści nie mam.;(
Rozwarcie się powiększyło - 4,5cm ;( Szyjka bardziej skróciła.;( Dają mi jeszcze tabletki i kroplówki, ale to nie wróży nic dobrego.;( Oby dotrwać do 16tc.

reklama
Cześć! Przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale na badania wzięli mnie dopiero po 22 i już później byłam zmęczona. Dobrych wieści nie mam.;(
Rozwarcie się powiększyło - 4,5cm ;( Szyjka bardziej skróciła.;( Dają mi jeszcze tabletki i kroplówki, ale to nie wróży nic dobrego.;( Oby dotrwać do 16tc.

Przykro mi, i mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze.

Kochana jesteśmy z Tobą

u mnie humorek lepszy :)

na obiad młode ziemniaczki, bitki wołowe i ogóreczki kiszone moje ulubione hehe :D

A co do basenu to ja mam zamiar chodzic i odciążać mięśnie a mój ginek nie ma nic przeciwko więc hulaj dusza;)

u mnie humorek lepszy :)

na obiad młode ziemniaczki, bitki wołowe i ogóreczki kiszone moje ulubione hehe :D

A co do basenu to ja mam zamiar chodzic i odciążać mięśnie a mój ginek nie ma nic przeciwko więc hulaj dusza;)

Basen super. Ja niedługo idę do gina to mu od razu zadam kilka pytań i L4 - modlę się, żeby mi się udało je dostać.
I wtedy huuuuuuuuuu dopiero się wypnę brzuchem i będę się leniwić

Jak myślicie mam szansę na L4??

Czesc Wam. Nie kojarzycie mnie ale na poczatku tu pisalam. Niestety opieka nad corcia i zblizajacy sie slub= urwanie glowy. Brakuje mi jednak tego by moc sie z kims podzielic przezyciami z tego cudownego okresu. W koncu ile TZ moze wysluchiwac o ciazowych dolegliwosciach :-D. Ja ostatnio ciagle zmeczona, na pietro wychodze zdyszana a o 20 oczy mi sie zamykaja. W dodatku te upaly, w autobusie za kazdym razem slabne. Zgrublam juz sporo ale brzuszek malo widac. PRZYSZLA_MAMA- Rowniez jestem z Toba!

Czesc Wam. Nie kojarzycie mnie ale na poczatku tu pisalam. Niestety opieka nad corcia i zblizajacy sie slub= urwanie glowy. Brakuje mi jednak tego by moc sie z kims podzielic przezyciami z tego cudownego okresu. W koncu ile TZ moze wysluchiwac o ciazowych dolegliwosciach :-D. Ja ostatnio ciagle zmeczona, na pietro wychodze zdyszana a o 20 oczy mi sie zamykaja. W dodatku te upaly, w autobusie za kazdym razem slabne. Zgrublam juz sporo ale brzuszek malo widac. PRZYSZLA_MAMA- Rowniez jestem z Toba!
A to ślub kościelny planujecie??
z tym jest dużo roboty niestety, ale jakie przeżycie.....
Ja niestety miałam tylko cywilny, ale zawsze coś

A u nas własnie pada, i przyjemnie się wreszcie zrobiło. Mój mąż leży na huśtawce na tarasie :)

A mi lekarka dała jakąś maść do smarowania i mam smarować i unikać wiatraków i przeciągów, ale jak wiatraka unikać w taki upał???

reklama
A my wlasnie wróciliśmy znad jeziorka. Popływalam sobie, a co :) Taki upał a woda jak marzenie, cieplutka. Mały z babcią się popluskał i nawet mu sie podobało. Musimy to powtórzyć, bo nad jeziorkiem bylismy dopiero 2 razy.

Do góry