Witam się z wami wieczorkiem, bo cały dzień nie mam siły na nic przez te upały:-(
Teraz już jest troszkę chłodniej ale to i tak wszystko mało.
Dzisiaj byłam z córą nad wodą, mała uczyła się pływać a ja też troszkę się pomoczyłam, do tej pory nie wchodziłam do wody ale dzisiaj nie wytrzymałam, mam nadzieję że to nie zaszkodzi fasolce
Zarejestrowałam się do innego lekarza na 28 lipca, mam nadzieję że będzie miał inne podejście jak poprzedni, tylko teraz mam problem jak to później będzie z zaświadczeniem od kiedy byłam pod opieką ginekologa bo niby pierwsza wizyta ma być przed 10 tc a u mnie już jest trochę dalej, ale mam nadzieję że będzie ok.
Jeśli chodzi o upały to ja już mam ich serdecznie dość, cały czas czuję że mi słabo i boję się gdziekolwiek ruszyć żeby się nie przewrócić, dzisiaj chociaż ta woda trochę mi pomogła.
Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia, ponieważ mój pierwszy "wspaniały" gin nic nie wspomniał na temat badania przezierności karkowej

to chcę iść prywatnie a w przyszłym tygodniu mam ostateczny termin bo wiem że to badanie robi się między 11 a 14 tc. Macie może namiary na jakieś pracownie USG we Wrocławiu? Bardzo byłabym wdzięczna za pomoc
Karolcia ja też poproszę o zaproszenie do grupy zamkniętej;-)