reklama

Styczen 2011

wyciągnęłam spacerówkę do wózka ale trzeba ją wyprać ..
średnio mi się podoba
ale Misio ma już mało miejsca w gondoli...

nie wiem co robić
wozicie jeszcze w gondolach??

reklama
Ale cisza, chyba spacerujecie nadal:)
Mój synuś pierś je:) dziś ma jakiegoś głodomorra:-)
Dziewczyny napiszcie jakie datki dawałyście z okazji Chrztu? Bo juz kiedyś pytałam, ale tylko ariska mi odpowiedziała wtedy jak dobrze kojarzę, a teraz wiecej z Was już jest po chrzcinach wiec proszę o podpowiedzi.

---------------
Claudia - ja od jutra przekładam spacerówkę bo mój Maciuś nie chce leżeć w wózku, zobaczymy jutro w spacerówce czy będzie płakusiał? On ostatnio tylko na rekach lubi być!

Ostatnia edycja:
Blondi- jeżeli chodzi o kościół my dawaliśmy 200 zł
Claudia- ja też właśnie wyciągłam spacerówkę ale się zastanawiam czy mogę już ją wozić bo nie rozkłada się do końca na leżąco

my po spacerku i wyruszamy na zakupy

Hejka

Moja niunka wrocila juz do normy, bo ostatni tydzien to tak marudzila, ze szok.
Ja Zuzie woze w gondoli bo mam duza gondole a Zuzia zazwyczaj spi a jak sie obudzi do udeza raczkami w zawieszone zabawki.

Moja spacerówka ma 3 stopniowe podnoszenie opieradla, na najniższym ma niewielki skos, coś jak leżaczek, w ktorym spędza dużo czasu w domku:-)
Malutka - dziękuję, też tylę planuję dać; odnosnie rozkładania spacerówki, jesli rozłożyła by się całkiem to nie byłoby sensu zmieniać gondoli, chodzi, żeby dziecko bylo trochę wyżej i więcej widzialo... chyba że się mylę
Asienka - jak mój Maciuś miał 2 m-ce też sypiał w gondoli, i jak wyszłam na spacer to cały przespal:-) teraz na spacerze nie spi, tylko na rekach nie płacze, natomiast odkładanydo gondoli odrazu płacze.... lubi wszystko obserwować:) obraca się jak go coś interesuje, chce dotykać, mówie Wam z dnia na dzień się zmienia:)

Ostatnia edycja:
Claudia- ja też właśnie wyciągłam spacerówkę ale się zastanawiam czy mogę już ją wozić bo nie rozkłada się do końca na leżąco

my po spacerku i wyruszamy na zakupy

moja się rozkłada do samego dołu, ale i tak nie wiem czy ciut wyżej go nie dać
zobaczę jak ją wyczyszczę i na próbę pospacerujemy

reklama
Ja myslalam ze jeszcze z miesiac w gondoli pojezdzimy ale nie wiem czy to sie uda bo moja corcia juz prawie sie nie miesci:)
Tylko ze mam wlasnie obawy ze Ona jeszcze nie siada i czy to dobrze dla jej pleckow jak bedzie w spacerowce?
A z drugiej strony to napewno ciekawsze beda spacerki jak bedzie mogla juz cos ogladac ze spacerowki.. Musze to sobie przemyslec:)
Uciekam spac!Dobrej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry