hej
przepraszam z góry że się wtrącę w rozmowę Klaudi i Ariski. Dziewczyny to jest forum i do tego otwarte każdy może tutaj napisać co chce i nie musi zastanawiać się nad tym czy ktoś się obrazi czy nie. Ja bardzo szanuje i podziwiam obie z WAS bo wiele przeżyłyście, ale uważam też, że skoro Klaudia może napiać co chce tu na forum to i Ariska ma do tego prawo. I wybaczcie ale nie róbcie z nikogo cierpiętnika,(batonik, aniwar) uważam że Ariska ma racje odnośnie wizyt u lekarzy, mając chore dziecko i wiedząc że trzeba je skontrolować można wizytę umówić wczesniej. (właśnie dlatego że wiadomo jak to w Polsce wygląda, czyt.:....czeka się miesiące na wizytę)
Klaudia, nie wiem czy się nie obrazisz ale proszę zrozum że to forum otwarte, spotyka się tysiące charakterów i musimy się jakoś dogadać. Nie może każda z nas mysleć kilka razy, co Tobie odpisać żebyś się nie obraziła.... a Ariska ma już taki język komunikacji (wiem to bo poznałam ją osobiście) i to bardzo miła pogodna dziewczyna, która ma stalowe zasady, które na marginesie dodam bardzo szanuję. Proszę nie obrażaj się po prostu rób co Ci serce podpowiada :-) a forum traktuj jako formę relaksu:-)
Ps. wróciłam z małej imprezki u znajomych, było super, a teraz zmykam spać, bo padam na twarz ze zmęczenia:-(