C
claudia4you
Gość
Nie wiem Malta jak to będzie czy za darmo, czy w ogóle nie będzie dostępne znieczulenie....
Ja rozmawiałam ze swoim mężem i on mówił, że nie chce być przy porodzie.
Ja sama nie wiem czy chcę go tam, ale po co ma na to patrzeć wszystko. Chociaż już teraz strasznie się martwi o mnie czy dam sobie radę i jak to przeżyje. Cały czas mi o tym wspomina. Troskliwie :-)
A jeszcze zobaczymy czy będzie ze mną, ale jak mamy płacić to podziękuję!! Z kasą u nas krucho , sama nie wiem czy przez zimę będziemy mieli z czego mieszkanie opłacić .... więc po co płacić za poród jeszcze ..... no nie wiem
Ja rozmawiałam ze swoim mężem i on mówił, że nie chce być przy porodzie.
Ja sama nie wiem czy chcę go tam, ale po co ma na to patrzeć wszystko. Chociaż już teraz strasznie się martwi o mnie czy dam sobie radę i jak to przeżyje. Cały czas mi o tym wspomina. Troskliwie :-)
A jeszcze zobaczymy czy będzie ze mną, ale jak mamy płacić to podziękuję!! Z kasą u nas krucho , sama nie wiem czy przez zimę będziemy mieli z czego mieszkanie opłacić .... więc po co płacić za poród jeszcze ..... no nie wiem

dlatego nie zawsze oecność wychodzi na dobre. Czasami do tej pory słyszę pod swoim adresem niemiłe epitety
Ale moja koleżanka rodziła z mężem i mąż przeszczęśliwy i ona również. Chyba to zależy od faceta.
Nie jest nagorzej.