Hej Dziewczynki!
U mnie weekend udany,kibicowałam mężusiowi -zajeli 3 m-ce.Miało być 2 ,i pewnie by tak było ale sędzia niesłusznie dał im 3 pkt karne(sędzia był również z druzyny która startowała i zajela 2 mce,no a tak nie powinno być ,sędzia nie powinien faworyzować swojej drużyny,najlepiej jak by był taki którego drużyna wogule nie startuje.I tego dopilnują chłopaki na następnych zawodach.(a dodam jeszcze ze od lat jest rywalizacja między nami a tą drużyną co 2 mce zajęła)Zabrakło im 2 sek do 2 miejsca,a te 3pkt to 3 sek doliczone...No ale ważne że podium z pucharem i dobra zabawa była.Wróciliśmy pooblewać i jeszcze impreza-bo u nas na wsi wczoraj były dożynki.Więc mnóstwo straganów i dobrego swojskiego jedzonka....mniam.Misiowi kupiłam motor do zabawy i obwarzanki-bo bardzo je lubi.Odebraliśmy go od babci,o 20 byliśmy w domu i padłam,byłam taka wypluta ze hej...a usnąć nie mogłam do 1 w nocy bo dzidzia harcowała

męzuś tez nie spał,więc przegadaliśmy caly wieczór leżąc w lożeczku

.Dziś pobudka za 10 ósma misiek wstał,ubraliśmy się i pięć po już byliśmy w przedszkolu-autkiem dzisiaj bo strasznie pada od rana...i zimno brrr....chyba pójdę przepalić w piecu bo też siedzę opatulona w kocu z cieplą herbatką
Carri-pilnuje,pilnuje-cały czas trzymam rękę na pulsie

,teść strażak,dziadek męża tez tak ze też do rodzinki strażackiej weszłam
Ribi-Super ze zapisałaś się na taniec brzucha,daj znać jak po pierwszych zajątkach:-).Fakt te kredyty to umęczenie,ale przynajmniej na swoim.Dacie radę:-)
Blondi-Super lista!!!

Mi się też wydawało ze dziewczynek malutko,a tu proszę-prawie remis
Marta Pe-Trzymam kciuki za badanko !!!
Jeżynka-Co do obrączek...to poważna sprawa...albo kup taką jaki rozmiar nosiłaś przed ślubem,najwyżej zaczniesz nosić po porodzie,albo jak by Ci palce nie puchły to w ciązy.Ja przez ostatnie 4 miesiące ciąży nie nosiłam ani obrączki,ani pierścionka-bo puchły mi palce.Teraz na razie jest ok,ale jak zaczną puchnąc to zrobie tak samo.Jeżeli byś się zdecydoawła jednak na większą to bardzo ważna rzecz-upewnij się czy mozesz bez problemu ją zmniejszyć lub powiększyć.
My jak z mężem kupowaliśmy swoje to powiedzieli ze bez problemu ,niestety okazało się teraz jak już jego trzeba powiększyć(bo wchodzi mu tylko przed kostkę)ze nie ma takiej opcji.(bo są nacinane)Sporo pieniazków przeznaczyliśmy i teraz klops.
Zabka-mi migdały niestety pomagały,ale tylko w trakcie jedzenia
Klaudoos-Mam nadzieję ze malowanie udane,i zielony już nie przebija:-) Ja też dostaję mega kopniaki

wczoraj cały dzień cisza,tylko na dźwięk motocykli dziecię dało znać...a tak to pobudka od 20stej i poł nocy.He he he.Mnie mis też obsikał przy zmianie pieluchy...dostałam centralnie w oko

,mężuś miał ubaw niezły,i jak widział ze na niego ma być strzał to właśnie tetrówką siusiaka zakrywał.Parę razy go uchroniła
Ania-No niezła noc za Tobą

Ach te nasze dzieciaczki zapewniaja nam atrakcje

Mam nadzieję ze nadrobiłam moje forumowe weekendowe braki;-)