reklama

Styczen 2011

Ribi jak masz ochotę i dzięki temu czujesz się lepiej to super. Ja marzę o chwili spokoju, ostatnie dni mnie nie rozpieszczały, a teraz niby jestem na L4, a i tak ciągle wisi nade mną papierkowa robota, jutro muszę pojechać do pracy, wdrożyć dziewczynę która będzie mnie zastępować. Mi marzy się zwyczajne leniuchowanie. :sorry2::sorry2:

Dziewczyny proszę Was uważajcie na te grzyby, w tv ciągle bębnią o tych zatruciach.... Nawet teraz w wiadomościach ostrzegają, że w Lublinie na oddziale toksykologii już się limit wyczerpał. :-(

reklama
fogia jak już przyuczysz osobę na swoje miejsce to zaczniesz odpoczywać:) wiem, że ostatnio dużo się u Ciebie działo i cieszę się że już zaczynasz mieć spokój....ja mimo, że jestem od początku sierpnia na L-4 to i tak uczestniczę w pracy. Niedługo przejadę się z moją zastępczynią po klientach:) muszę trzymać rękę na pulsie.

Co do grzybów to figia ma rację....wiecie lepiej sobie w tym stanie darować grzyby bo można zrobić krzywdę nie tylko sobie ale i dzidzi. Ja w tym roku zrezygnowałam z grzybów...z sosu zjadłam tylko "wodę" :)

A mój tata pojechał dzis na grzybki i troche mi podarował. Jutro na obiadek zrobie smazone grzyby z jajkami mniam. Apetyt mam niezły i chyba trochę musze sie ograniczyć, bo jak tak dalej pójdzie to co wizyte będę tyła 2-3kg.

witajcie :)
A mi odpadło dzisiaj gotowanie :) Bylismy na wsi i tam na obiadku. Wiki poszalała :)
Ja na szczęście mam łózeczko po Wiki z szuflada na dole. Super pomysł z tymi szufladami. Przydaje się na pościel, kocyki, ręczniki. SUPER
Wiecie co?? Dopadły mnie zatwardzenia :( Jutro musze po kapustę kiszoną skoczyć, może pomoże :)
kapucha na zatwardzenia pierwsze slysze ale fajnie zawsze jakis dodatkowy pomysl czlowiek cale zycie sie uczy :-)
moniaivoi- skądże;) poprostu slysze od kolezanki ze za kazdym razem jak synka przebiera to on siusia na sienbie i na nia wiec zabezpiecze sie ze przy kazdym przebieraniu bede miala tetrowke;D
omg slyszalam ze chlopcom zdarza sie siusnac w gore ale ze tak czesto o korcze to bedzie dla mnie nowosc z corcia niebylo takich rewelacji tez bedziesz miala synka??? ja juz sie niemoge doczekac az sie urodzi :-) zawsze marzylam o synku :-)
Zrobilam obiado- kolacje z tych grzybkow ale powiem Wam ze wcale mi nie smakowaly.. :( jakies gorzkie byly chociaz moj maz sie zajadal wiec widocznie to moj smak sie zmienil:)
jesli chodzi o zgage ( ktora i mnie straszliwie meczy..) to takze popijam mleko. ostatnio jak mowilam o tym mojej lekarz to powiedziala ze bedzie coraz gorzej. Takze trzeba sie przyzwyczaic ;)
Biore herbatke i ksiazke w reke i odpoczynek teraz.
gorzej...o korcze a probowalyscie kobietki migdaly??pomagaja wogole??? bo jak ma byc coraz gorzej ze zgaga im blizej konca to ja dziekoje juz teraz nieraz niewyrabiam znia... :-(
fogia fakttycznie artykuł jest przesadzony ale trochę prawy w nim jest. Ja dziś od mca pierwszy raz zrobiłam sobie pełny make up. Skoro nie wychodzę codziennie to po co...:) Ja należę do osób dosyć aktywnych ale odkąd jestem w domu jakoś nic mi się nie chce:) ale postanowiłam sobie że zacznę chodzić na jakieś regularne zajęcia: taniec brzucha w czwartki a we wtorek basen:) napewno nie zaszkodzi a ja się lepiej poczuje:)
ale macie fajnie ja mieszkam na takim zadupiu ze niema nai szkoly rodzenia ani zadnej gimnastyki ani kina ani basenu nic jedyna rozrywka to tv i spacery.... :-/

Gosiula85 - przestarszyłas mnie z tymi grzybami bo napisałaś, że były gorzkie ;-/ a ostatnio w tv jak było zatrucie tego dziecka to wypowiadał się Pan, który zawsze zbiera grzyby, że trujące sa gorzkie ;-( ale może taki smak miałaś, a naprawdę były dobre!
87zabka - lista jest na str 559 narazie tylko dla naszej wiadomości cały czas dopisuję dziewczyny które piszą na PW

Bylismy na zakupach w biedronce, a teraz leżymy przed tv i wcinamy popcorn :-)

A ja właśnie zjadłam sobie grysik :) Taki co się kiedys gotowało dla dzieciaków. Naszła mnie ochota :) A teraz idę czytac drugą część Sagi Zmierzch. Pierwszą przeczytałam w 4 dni :)

DOBRANOC

Joasiab - ja też pierwszą część bardzo szybko skonczyłam :-) gratulacje :-) teraz zaczęłam IV część, ale ostatnio kilka dni nie czytałam, może od jutra się wezmę :-)

Też juz znikam :-) pofigluję troszku z mężem :-)) bo pierwsza noc razem po całym tygodniu :-P
Również życzę wiele kopniaczków :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry